Chantal Janzen deelt eerlijke foto van hoe ze er nou écht bij loopt op maandagochtend

"Nogal een verschil met de glamour Eurovision-looks", grapt ze.

Chantal Janzen

Maandag. Het is al niet de favoriete dag van velen, maar voor Chantal Janzen begon-ie al helemaal niet vlekkeloos. Op Instagram deelt ze haar -toch wel erg grappige- blunder, inclusief foto van hoe ze er nou écht bij loopt op de maandagochtend.

Sportsokken

De maandagochtend na het Songfestival was de presentatrice thuis haar cadeaus aan het uitpakken toen de bel ging. "Ik maakte open en de jongen van de DHL keek me naar mijn mening te lang aan en zei: ‘Zo, jij bent al vroeg begonnen.’ Ik had geen idee waar hij 't over had, irriteerde me ook lichtelijk dat hij zo lang naar me keek, knikte, pakte het pakket aan en deed de deur weer dicht. Tja frisse Frits, om 08.55u makeuploos in badjas met sportsokken is nogal een verschil met de glamour Eurovision-looks van afgelopen weekend. Maar om nou te staren...", schrijft ze.

Rock 'n roll

Tot ze door had waar de bezorger het over had. "Daarna zag ik in de gang-spiegel wat hij zag", vervolgt ze. In de spiegel zag ze zichzelf niet alleen in roze badjas met witte Nike sokken en een out of bed kapsel, maar ook met een fles champagne in haar hand. "Ik wilde nog de deur weer opendoen en naroepen ‘Hij is niet open hoor!’, maar dat was ook weer feest geweest voor de bouwvakkers die bij ons tegenover aan het werk zijn. Ik liet 't maar zo. Ik vond 't eigenlijk best wel ‘n goeie look. Rock n roll Monday-morning-mother in da house yeah."

Bij het lachwekkende verhaal deelt ze schaamteloos de foto die ze vervolgens in de spiegel maakte. Dat is inderdaad heel anders dan haar look op het Songfestival, but we like it!

Celebrities
  • Story
  • BrunoPress, Instagram