Dit eet Kylie Jenner op een dag

Altijd al afgevraagd wat Kylie zo eet op een dag? We zochten het voor je uit.

kylie jenner

Kylie Jenner ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Hoog tijd om eens een kijk je te nemen in haar eetdagboek. Wat eet en drinkt de realityster zoals op een dag om in shape te blijven? Wij zetten het op een rijtje.

Ontbijt

Het ontbijt van Kylie is volledig vloeibaar. Ze begint haar dag met een bone broth, oftewel een bottenbouillon. Dat klinkt misschien niet als een smakelijk ontbijt, maar het is heel gezond. Als ze dit niet drinkt, kiest ze voor een zelfgemaakt sapje van bleekselderij. De Jenner-telg heeft er zelfs een hele lade in haar ijskast mee gevuld. Daarnaast houdt Kylie van koffie en thee, maar hiermee probeert ze te minderen. Neemt ze toch een kopje thee? Dan is het perzikthee. Haar standaard-koffie is een vanille ijskoffie met havermelk. Geen heel voedzaam ontbijt dus.

Lunch

Kylie houdt van variatie in haar lunch, ze wil dan ook iedere dag iets anders eten. Echter heeft ze wel een aantal favorieten. De realityster is bijvoorbeeld dol op citroenkip met groenten, taco’s, burrito’s, rijst en enchiladas. De KUWTK-ster is duidelijk dol op de Mexicaanse keuken. Wanneer ze voor een gezondere lunch gaat, is het meestal een salade van het restaurant Health Nut.

Middagsnack

Tussen de lunch en het avondeten neemt Kylie vaak een snack. De realityster geeft zelf toe dat ze een grote snacker is. Wat ze dan zoal eet? Lay’s Barbecue, Chili Cheese Fritos en Goldfish extra cheesy, maar ook granaatappelpitjes zijn favoriet.

Avondeten

Kylie Jenner blijkt een heuse keukenprinses te zijn. Ze staat namelijk regelmatig zelf in de keuken. Als ze niet zelf kookt, gaat ze meestal voor sushi buiten de deur. Het enige dat ze niet eet, is rauwe inktvis.

Avondsnack

Een snack in de avond is meestal niet bevorderlijk als je een lichaam à la Kylie Jenner wilt. De ster probeert zelf dan ook om ‘s avonds niet meer te snacken. Hiervoor heeft ze uiteraard ook een handig trucje. Kylie legt altijd een gesneden appel op het nachtkastje en kruipt daarna lekker in bed. Waarom dit werkt? Je hebt waarschijnlijk geen zin meer om uit bed te gaan voor een snack. En als je wel enorme trek hebt, ligt er een gezonde appel voor je klaar.

Andere favorieten

In een video van Harper’s Bazaar deelt Kylie nog een aantal van haar favorieten. Qua drankjes is ze dol op Corona Light met een limoentje, witte wijn (het liefst Pinot Grigio) of een shotje likeur 43. Op reis bestelt ze meestal citroenkip, witte rijst en groenten. Heel gezond, dus! Boerenkoolsalade met jalapeños en croutons zijn ook geliefd bij Kyie. Op een cheat day haalt ze het liefst iets van de Amerikaanse fastfoodketen In-N-Out. Vooral tijdens haar eerste zwangerschap was dit een craving. Haar standaard-bestelling? Een dubbele cheeseburger met hun speciale saus en uitjes, friet en een cola.

Hangry

De Jenner-telg eet en drinkt dus nog meer dan genoeg lekkere dingen. Ze noemt zichzelf dan ook hét gezicht van het begrip ‘hangry‘, een combinatie van hungry en angry. En dochtertje Stormi blijkt hier precies hetzelfde in te staan. Zo moeder, zo dochter, zullen we maar zeggen!

Celebrities
  • Kookfans
  • Brunopress