Dee van der Zeeuw deelt verschrikkelijk nieuws: "Het is helaas de werkelijkheid"

"We hebben dit een jaar lang voor ons gehouden"

Dee van der Zeeuw

YouTube-ster Dee van der Zeeuw heeft een pittig jaar achter de rug. Op Instagram deelt ze dat ze drie miskramen heeft gehad. "Ik houd het niet langer vol om een masker voor te houden."

Drie miskramen

Met een openhartige video op Instagram deelt Dee haar heftige verhaal. "Dit is nieuws wat je eigenlijk niet wilt delen maar wat helaas wel de werkelijkheid is", begint ze onder de post.

"2021 zou het jaar worden waarin wij ouders zouden worden. Je kent de risico's, je weet dat het niet allemaal vanzelf hoeft te gaan maar dit verwacht je nooit. Afgelopen jaar hebben wij drie miskramen gehad, waaronder een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Ervan uitgaande dat het 'de volgende keer' wel goed nieuws zou zijn, hebben we dit een jaar lang voor ons gehouden", schrijft Dee, die al een tijdje een relatie heeft met Lars Gerbrands.

Zwijgcultuur doorbreken

"Nu, drie miskramen later, hebben we toch besloten om dit treurige nieuws met jullie te delen. Enerzijds omdat ik merk dat ik het niet langer volhoud om een masker voor te houden, anderzijds omdat ik weet dat we niet de enige zijn die dit doormaken en we de zwijgcultuur willen doorbreken", gaat ze verder.

"We geven niet op, we houden van elkaar en we beseffen meer dan ooit hoe dankbaar je moet zijn voor een gezond leven. Hoop doet leven", aldus Dee bij de emotionele beelden.

Steun

Onder de post barst het van de steunbetuigingen. "Oh Dee, wat erg", schrijft Mascha Feoktistova. En: "Lieverd toch!!!! Ik vind het zo mooi dat je dit deelt. Dit is vast heel zwaar geweest, maar tegelijkertijd help je hier zoveel mensen mee, wat alleen maar laat zien wat een prachtmens jij bent en amazing mom you would be", schrijft influencer Joann van de Herik. "Ik weet zeker dat jullie dit gaat lukken. Klinkt cliché maar don’t give up, stay positive and i’m sending you both all my love, strength and positivity ❤️". Verder laten onder anderen Suzan en Freek en Danny de Munk hartjes achter.

Celebrities
  • Grazia, Shownieuws
  • Brunopress, Instagram