Justin en Hailey Bieber zijn ouders geworden van hun eerste kindje

Beschuit met blauwe muisjes! Justin Bieber heeft namelijk bekendgemaakt dat hij en Hailey Bieber ouders zijn geworden van hun eerste kindje. De zanger deelt ook meteen de naam van zijn zoon.

justin hailey

Afgelopen mei maakten Justin en Hailey het heugelijke nieuws bekend dat Hailey in verwachting is van hun eerste kindje. Sindsdien verblijdde Hailey ons regelmatig met kiekjes van haar growing baby bump. En nu is het eindelijk zover, want baby Jack Blues Bieber is geboren!

Jack Blues Bieber

Vanochtend vroeg maakte Justin Bieber het nieuws bekend op zijn Instagram. De 30-jarige zanger deelde een foto van de kleine voetjes van zijn pasgeboren zoon. "Welcome home, Jack Blues Bieber", luidt de caption. Cute!

De post is al miljoenen keren geliked en de zanger en zijn vrouw worden overspoeld met felicitaties. Ook namens Happy in Shape wensen wij de kersverse ouders natuurlijk veel geluk en gezondheid toe!

Zwangerschap

Hailey's zwangerschap werd in mei aangekondigd via een post op Instagram, met een lieve video en een aantal prachtige kiekjes. Nadat ze de afgelopen jaren meerdere keren geruchten rondom een eventuele zwangerschap de kop in moest drukken, is het nu toch echt werkelijkheid geworden en is de eerste Bieber-telg een feit.

De lovebirds hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze een kinderwens hebben. "We hebben altijd geweten dat we op één lijn zaten wat betreft wat we in onze toekomst wilden", vertelde Hailey in 2021 aan ELLE. "We hadden het erover gehad dat we jong getrouwd wilden zijn en jong een gezin wilden stichten en een leven wilden opbouwen. Zelfs voordat we wisten dat we bij elkaar wilden zijn."

Celebrities
  • NU.nl
  • NL Beeld, Instagram