Babynieuws! Hailey Bieber is zwanger

OMG!

hailey

Geweldig nieuws! Hailey Bieber heeft vanavond namelijk op Instagram bekendgemaakt dat zij en Justin Bieber in verwachting zijn van hun eerste kindje.

Aankondiging

Fans van Hailey en Justin konden hun geluk niet op toen Hailey vanavond een video deelde waarop ze haar zwangerschap aankondigde. Nadat ze de afgelopen jaren meerdere keren geruchten rondom een eventuele zwangerschap de kop in moest drukken, is het nu toch echt werkelijkheid geworden.

Het koppel kondigde het heugelijke nieuws aan doormiddel van een lieve video en professionele foto's, wat lijkt op een gelofte hernieuwing tussen het paar. Bij de post staat geen caption, maar de beelden spreken obviously voor zich!

Kinderwens

De lovebirds hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze een kinderwens hebben. "We hebben altijd geweten dat we op één lijn zaten wat betreft wat we in onze toekomst wilden", vertelde Hailey in 2021 aan ELLE. "We hadden het erover gehad dat we jong getrouwd wilden zijn en jong een gezin wilden stichten en een leven wilden opbouwen. Zelfs voordat we wisten dat we bij elkaar wilden zijn." Aahw!

Cyste

Vorig jaar draaide de geruchtenmolen rondom een eventuele zwangerschap van Haley ook al op volle toeren, nadat fans een ietwat vollere buik bij Hailey hadden gespot. Maar ook toen was er geen sprake van een baby op komst. Ze had namelijk last van een opgeblazen buik door een cyste op haar eierstokken. "Ik heb geen endometriose of PCOS maar ik heb wel een paar keer een cyste aan mijn eierstok gehad en dat is nooit leuk", zo schreef Hailey. "Geen baby", benadrukte ze. Door de cyste werd ze misselijk, voelde ze zich opgeblazen, had ze krampen en werd ze emotioneel. "Nou ja, ik denk dat velen van jullie zich hierin herkennen. We kunnen dit aan." Gelukkig is ze daar inmiddels weer van herstelt.

Celebrities
  • Cosmopolitan UK, Instagram @haileybieber
  • NL Beeld