Babynieuws! Ranomi Kromowidjojo is zwanger van eerste kindje

Geweldig nieuws voor oud-Olympisch zwemster Ranomi Kromowidjojo en haar vriend Ferry Weertman: de twee maken bekend dat ze hun eerste kindje verwachten.

Ranomi Kromowidjojo

Zwanger

De twee aanstaande ouders maken de zwangerschap bekend via social media. Met al een mooie babybelly houdt Ranomi samen met haar vriend Ferry een schattig rompertje vast waarop ‘Baby 2025’ te lezen is. Het blije babynieuws delen ze vanaf hun vakantiebestemming, lekker in het zwembad. Cute!

Olympisch zwemmen

Dat zwemmen hun aanstaande kindje in het bloed zal zitten, maakt Ranomi ook grapjes over. Bij de aankondiging op Instagram schrijft ze: ‘Onze kleine zwemmer heeft zijn eerste race alvast gewonnen,’ gevolgd door een knipoog-emoji.

Ranomi won driemaal olympisch goud voordat ze in 2022 een punt achter haar carrière zette. Ook Ferry heeft een succesvolle zwemcarrière achter zich, met een gouden medaille op de Olympische Spelen in 2016. Hij beëindigde zijn carrière enkele jaren geleden, in 2021. Sindsdien hebben beiden meegedaan aan tv-programma's als Wie is de Mol? en Expeditie Robinson, maar nu is het de hoogste tijd om een gezinnetje te stichten!

Leuke reacties

Het stel kan rekenen op leuke reacties. Zo luidt het onder de Instagrampost: ‘Prachtig nieuws!! Gefeliciteerd!! ❤’ en waarderen mensen het grapje van Ranomi met hun eigen woordspelingen, zoals ‘Well done, little swimmer!’ en ‘Superleuk!!!!! 😂 Van harte gefeliciteerd... 😂 Die vermaakt zich wel; top zwemmer is het vruchtwater! 😂’

Celebrities
  • Instagram @ranomikromo
  • NL Beeld