Hoogzwangere Marieke Elsinga deelt kiekjes van babybuik: 'De vooravond'

Nog heel even en Marieke Elsinga loopt niet meer met een bolle buik, maar met een baby in haar armen. Op Instagram deelt ze misschien wel de laatste foto's van haar buik op het strand. Prachtig!

Marieke Elzinga

Vooravond

"De vooravond van mooie, nieuwe dingen (op de laatste foto probeer ik m’n tenen nog te zien)", luidt het bijschrift onder de carrousel foto's. Marieke staat lekker uit te waaien op het strand waar ze nog even van het mooie weer geniet, voordat ze straks voor de tweede keer moeder wordt.

Wel zegt ze: "'vooravond' is beeldspraak. Het betekent niet dat ik letterlijk mórgen beval. Of wel. Maar dat zou dan leuk toeval zijn."

Marieke kan op veel complimenten en steun rekenen. "En dan heb je straks weer zo'n heerlijke baby in je armen. Genieten! ❤️", reageert een betrokken volger. "Prachtig! Dat de kleine meid gezond ter wereld mag komen!", schrijft een ander.

Bevalling

Wanneer en hoe het tweede kindje van Marieke en haar vriend Sander ter wereld zal komen, blijft natuurlijk nog even de vraag. Bij de geboorte van hun eerste zoontje Jip ging dat net even anders dan gepland. De bevalling begon thuis, maar moest uiteindelijk worden afgemaakt in het ziekenhuis omdat de baby in het vruchtwater had gepoept. “Het is een hele ervaring om weeën op te vangen op de ring A10. Supergek, zo’n plek waar je elke dag rijdt”, aldus de radio-dj bij de bekendmaking van de geboorte.

Toch had dat ook wel weer iets magisch, want Marieke vertelde op de radio dat Jip op een toepasselijk moment is geboren. “Zo gezellig, in de ochtendshow geboren.”

Tweede kindje

Afgelopen februari, op Valentijnsdag, was er prachtig nieuws voor Marieke en haar vriend. De presentatrice maakte toen op de radio bekend dat ze een tweede kindje verwachten. Inmiddels zitten de negen maanden er bijna op, is Marieke al even met zwangerschapsverlof én kan het aftellen gaan beginnen.

Celebrities
  • Instagram @mariekeelsinga
  • NL Beeld