Zwangere Famke Louise openhartig over onzekerheid lichaam: 'Er verandert gewoon heel veel'

Ze vraagt zich weleens af of haar vriend haar nog aantrekkelijk vindt.

Famke Louise

Famke Louise is al zo'n 30 weken zwanger, wat betekent dat haar lichaam steeds meer verandert. Daar is ze trots op, maar het brengt ook onzekerheden met zich mee, vertelt ze in een interview met Radio 538.

Extra kilo's

Samen met lover Denzel Slager kan Famke niet wachten tot de kleine spruit geboren wordt. In de tussentijd komt Famke haar zwangerschap heel goed door – op wat stemmingswisselingen na. "Dan brand ik mensen af joh, niet normaal", vertelt Famke in het interview met de radiozender.

Ook vertelt ze eerlijk dat de zwangerschap ook onzekerheid met zich meebrengt. "Af en toe voel ik me best onzeker, er verandert gewoon best wel veel aan mijn lichaam", legt ze uit. "Dan hoop ik dat mijn vriend mij nog aantrekkelijk vindt, volgens mij is dat een typisch zwangerschapskwaaltje. Ik heb best wel een kleine buik, maar ik merk wel dat ik aankom bij mijn bovenbenen en billen, maar ja dat hoort erbij."

Eigen realityserie

Zwangerschapskwaaltjes, onzekerheden en het geslacht van de baby: we willen het allemaal weten. De beauty laat maar weinig los, en dat heeft een heel speciale reden. Famke en Denzel krijgen namelijk een eigen show op Videoland. "Eindelijk mogen we het zeggen: WIJ KRIJGEN ONZE EIGEN REALITYSERIE", deelde Famke afgelopen week op Instagram.

In de realityserie Famke & Denzel krijgen we volgens Videoland een uniek en exclusief kijkje in het dagelijks leven van het koppel. De camera's mogen overal bij zijn en het stel deelt meer dan ooit. En met een zoektocht naar een nieuw huis, een stressvolle verhuizing, de ups and downs van een zwangerschap én spannende carrièremoves belooft het een interessante serie te worden. Wanneer de achtdelige realityshow te zien is op Videoland, wordt nog bekendgemaakt.

Celebrities
  • Radio 538, Grazia
  • BrunoPress, Instagram