Bella Hadid deelt huilfoto’s: ‘Social media is niet echt’

Het topmodel kan op veel steun rekenen.

Lees ook

Bella Hadid heeft zich kwetsbaar opgesteld op Instagram. Het topmodel deelde een reeks huilfoto's van zichzelf om te praten over mentale gezondheid.

Dag en nacht

Naar aanleiding van een video van Willow Smith, waarin ze benoemt dat iedereen problemen heeft, wil Bella laten zien dat dat ook voor beroemdheden geldt. Haar leven ziet er op Instagram misschien wel perfect uit, maar niets is minder waar. Ze deelt acht foto's waarop ze huilend te zien is. “Dit is zo ongeveer iedere dag, iedere nacht, voor al een aantal jaar nu”, schrijft ze. “Social Media is niet echt. Onthoud dat. Soms hoef je alleen te horen dat je niet alleen bent. Dus van mij naar jou: je bent niet alleen. Ik hou van je, ik zie je, en ik hoor je.”

Achtbaan

Bella vervolgt: “Je mentale gezondheid is net een achtbaan. Er zijn ups en downs. Maar ik wil dat je weet, dat er altijd licht aan het einde van de tunnel is. En er komt een punt waarop de achtbaan stopt.” Het 25-jarige model legt uit dat het voor haar even heeft geduurd om zich dit te realiseren, maar dat ze inmiddels genoeg breakdowns en burnouts heeft gehad om van te leren. “Als je hard genoeg aan jezelf werkt, tijd alleen doorbrengt om je trauma's, triggers, geluk en routine te begrijpen, zul je uiteindelijk begrijpen of leren waar jouw pijn zit en hoe je ermee om moet gaan.”

Bella kan op veel steun rekenen; het regent lieve comments van vrienden, familie en fans. “Ik hou van je”, schrijft zus Gigi Hadid. Een fan reageert: “Dit zijn hele belangrijke woorden, zeker nu. Dankje!”

Bron: Health | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook