3x op je Christmas Running Wish List

Hardlopers opgelet: deze drie dingen hoop jij de komende dagen te vinden onder de boom.

Christmas Running Wish List

Bij Happy in Shape zijn we fan van hardlopen. Van een rondje rennen door het park tot de marathon van New York. Samen met de redactie - en ook onze collega’s van Marie Claire en Grazia - hebben we de afgelopen periode de nieuwste schoenen, gadgets, tips en musthaves voor je verzameld. Genoeg inspiratie om zelf ook een rondje te gaan rennen. De komende dagen lees je regelmatig iets nieuws in dit uitgebreide running dossier. Vandaag deelt Happy in Shape's hoofdredactrice Hilde drie dingen die ze de komende dagen onder de boom hoopt te vinden.

1. Voor en door vrouwen

Hardloopschoenen ontworpen door en voor vrouwen. Dat klinkt logisch, maar gebeurde eerder nauwelijks. Deze nieuwe Ultraboost 22 van Adidas is qua pasvorm zo ontwikkeld day ie perfect aansluit op de vorm en anatomie van de vrouwenvoet. Daarnaast is die getest door een grote groep vrouwelijke hardlopers en daar aangepast waar nodig. Dat plus de kleur… We like!

Hoofdredacteur Hilde Veeren is al jaren fan van de Adidas Ultraboost en mocht dit nieuwe model testen: “Ultraboost is een heerlijke schoen. Ik neem ze altijd mee op vakantie, omdat ze ideaal zijn voor hardlopen, maar er ook nog eens leuk uitzien onder je gewone kleren. Zeker met deze fijne zachte pasteltinten. Dat scheelt dus ruimte in je koffer. De schoen veert heerlijk mee en gaat perfect om je voet zitten. Of die nou wat breder en hoger is of juist smaller. Tijdens het rennen dempen de zolen perfect en ik ren er heel fijn mee op zowel asfalt als trail-paden. Een aanrader dus en zeker de komende feestdagen het perfecte cadeau.’

€190 Adidas.nl

2. Christmas

Mijn favoriete start van kerst? Een Christmas run, het liefst samen met de hele familie. Met kerst zit je vaak lange dagen binnen en eet je te veel, door de dag te starten met een rondje rennen, voel je je de hele dag fit. Voor deze kerstrun hebben wij de perfecte schoen gevonden: de Brooks Run Merry (het Levitate 5 model). Heb je ooit een schoen met een leukere print gezien? Wij zijn fan! En om je kerstrun helemaal compleet te maken hebben we er ook maar meteen een fijne playlist bij samengesteld. Ons advies: Strik je Brooks Merry’s vast, trek een kersttrui aan, draai het volume van je nieuwe favoriete Christmas Running Playlist omhoog… en go!

Top 10 Hardloop-kerstliedjes

  1. All I want for Christmas is you - Mariah Carey
  2. Merry Christmas, Happy Holiday - *NSYNC
  3. Little Saint Nick - The Beach Boys
  4. Run Run Rudolph - Kelly Clarkson
  5. My Only Wish - Britney Spears
  6. 8 Days of Christmas - Destinty's Child
  7. Jingle Bell Rock - Bobby Helms
  8. Christmas Tree - Lady Gaga
  9. Thank God It's Christmas - Queen
  10. Rockin’ Around The Christmas Tree - Miley Cyrus

3. Oortjes

Hoog op ons irritatie-lijstje: oortjes die er tijdens het sporten uitvallen. Niet alleen zonde, het leidt ook ontzettend af. Deze exemplaren van Teufel zitten comfortabel en stevig in de oorschelp en zijn daarnaast bestand tegen zweet en spatwater. Extra plus: in de oplaadbare kunnen de oortjes drie keer worden opgeladen. En voor wie aan kerstsokken doet is dit natuurlijk het ideale cadeautje.

Het Happy in Shape Running Dossier wordt constant aangevuld met nieuwe hardlooptips en -nieuws, maar ook gadgets en musthaves die bij geen enkele hardloper mogen ontbreken. Speciaal door de redactie voor jou geselecteerd. Houd deze pagina daarom goed in de gaten als je op de hoogte wilt blijven. Enne, nu lekker hardlopen!