Hebben: celebs worden massaal in betaalbare Mango jas gespot

Wie zegt dat de sterren alleen maar in designer lopen?

Of de sterren alleen maar dure designeritems kopen? Welnee! Zo nu en dan duikt er een betaalbaar high street item op die in alle celeb-garderobes hangen. Deze keer is het een pareltje van een jas van Mango.

Celebs en dezelfde items

We weten dat Gigi er altijd uitziet om door een ringetje te halen en dat ze vaak de nieuwste trends draagt. Daarom zijn wij er telkens als de wiedeweerga bij wanneer we een van die iconic looks voor een spotprijsje kunnen kopen. Vorige zomer verschenen Gigi, Hailey Bieber en Emily Ratajkowski nog alledrie met een betaalbare schoudertas, deze keer is het een jas van Mango waar de sterren bij zweren.

Gespot

Gigi Hadid, Katie Holmes, Alexa Chung én Sienna Miller hebben allemaal dezelfde Mango jas in hun garderobe hangen. Alexa droeg de jas naar een event van Fendi in London en vorige week opnieuw in het zonnige Venetië. Gigi droeg de jas tijdens een city stroll. Actrices Sienna Miller en Katie Holmes werden beiden in New York gespot met de jas. Kijk mee:

Gigi Hadid:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid)

Sienna Miller:

Katie Holmes:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ♡ (@celebritystreetstyledaily)

Alexa Chung:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alexa Chung (@alexachung)

Wollen jas

Het gaat om een double breasted wollen jas in een neutrale crème kleur. De jas is een echte all season jas en past bij vrijwel elke outfit. Niet gek dus, dat zoveel celebs ‘m inmiddels hebben bemachtigd. De jas is nog steeds verkrijgbaar bij Mango en kost ongeveer 199 euro. Wees er snel bij!

Bron: Grazia | Beeld: Instagram

Laatste nieuws