Wauw: Lady Gaga deelt make-uploze foto

Zo zien we de zangeres niet vaak.

Ze steekt het niet onder stoelen of banken: Lady Gaga is dol op make-up. Ze zet zichzelf regelmatig vol in de maquillage en weet altijd weer te verrassen met opvallende looks. Maar, zo laat ze nu zien, ze slaat ook regelmatig een dagje over. En puur natuur staat haar net zo geweldig!

Natural beauty

Al jarenlang weet Lady Gaga ons te verbazen met extreme outfits en make-uplooks. Of de zangeres hiermee haar natural face wil verbergen? Absoluut niet. Make-up is voor Lady Gaga een verlengstuk van haar outfit, en als het even kan gaat de beauty met een blotebillengezicht door het leven. Via Instagram Stories deelde ze afgelopen zondag een kiekje van haar make-uploze gezicht. En we kunnen maar één ding zeggen: wat zie de zangeres er prachtig uit.

Lady Gaga

Meerdere looks

Of Lady Gaga nu wel of geen make-up draagt: de zangeres ziet eruit om door een ringetje te halen. Dat Lady Gaga meerdere looks goed kan hebben, blijkt wel uit een compilatie die onlangs op Twitter verscheen. Hier werd namelijk duidelijk dat de zangeres op verschillende plekken – in verschillende outfits – opduikt. Of nou ja… Het zijn haar dubbelgangers die overal worden gespot.

Look-alikes

Zo was de zangeres eerder al te zien als rechter op de Russische tv en heeft ze blijkbaar een carrière als tandarts in Brazilië. Als klap op de vuurpijl heeft ze ook nog eens een groot hart voor de natuur. Wij vinden het hi-la-risch.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram, Twitter

Laatste nieuws