Stunning: Roxanne Kwant plaatst prachtige bikinifoto op Instagram

Het levert haar veel positieve reacties op.

Roxanne Kwant geniet in Italië van een heerlijke vakantie. De influencer neemt ons door middel van kiekjes en filmpjes gezellig mee. Dit weekend verraste ze haar volgers met een stunning bikinikiekje.

Mooie foto

Roxanne deelt vaak hilarische content op haar Instagram. In haar Stories zien we bijvoorbeeld hoe een boottochtje aan de Amalfi Coast letterlijk en figuurlijk in het water viel omdat het regende. Dat stond Roxannes pret echter niet in de weg, want aan de foto op haar feed te zien heeft ze alsnog van de boottocht genoten. “Lekker dagje motorboten richting Texel”, grapt ze in de caption.

Het bikinikiekje valt behoorlijk in de smaak bij volgers van de influencer. In de comments regent het hartjesogen en vlammetjes. “verrrry pretty“, schrijft Isadee Jansen. “Ik ben er stil van”, zo reageert Sophie Milzink. Wij ook!

Break-up

Roxanne vertelde vorige maand nog dat zij en haar vriend Stephan Leicher uit elkaar zijn. “Het is net uit met mijn vriend, maar het is te vers om het daarover te hebben”, zei de presentatrice in de LINDA.meiden vorige week. Ze vertelt dat de break-up “volwassen en goed” is gegaan en dat de twee nog goed met elkaar om kunnen gaan. “Ik heb geen idee hoe single zijn werkt, ben van relatie naar relatie gegaan. Ik wil niet harteloos naar mijn ex klinken, want ik hou nog steeds veel van hem, maar ik heb zin in een nieuwe periode. Geen onenightstands hoor, ik moet iemand wel leuk vinden om ermee naar bed te gaan”, vertelde Roxanne openhartig.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram Roxanne Kwant