Mooie foto: Romee Strijd bevallen van tweede dochtertje

En wat een mooie naam!

Beschuit met roze muisjes! Romee Strijd en haar grote liefde Laurens van Leeuwen zijn voor de tweede keer ouders geworden van een dochter. Op Instagram delen ze het eerste kiekje en de mooie naam.

June

Afgelopen vrijdag is Romee bevallen van haar tweede dochtertje, zo laat het topmodel weten. Op Instagram deelt ze ook de prachtige naam van het meisje. “June van Leeuwen 11-11-’22 🤍”, schrijft Romee bij een serie kiekjes van de kleine meid. Daarop is ook haar oudste dochtertje Mint te zien, die in december 2020 is geboren. Enne, het is duidelijk te zien dat Mint een trotse grote zus is geworden. Cute!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Ook hubby Laurens deelt vol trots een foto van zijn meiden op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Laurens van Leeuwen (@laurensvleeuwen)

Vertrouwen

Bijna twee jaar geleden beviel Romee van haar dochter Mint. Ze heeft er nooit een geheim van gemaakt dat zwanger worden niet van een leien dakje ging. “Ik was echt shocked toen ik erachter kwam dat ik zwanger was, aangezien ik het echt niet had verwacht, vanwege mijn PCOS”, vertelde het topmodel eerder. “Ik was bang om blij te zijn in het begin. Ik denk dat ik mezelf wilde beschermen, maar elke week kreeg ik er een beetje meer vertrouwen in.”

Wedding bells

Hoewel Romee en Laurens nu ongetwijfeld op een grote roze wolk zitten, hebben ze opnieuw iets groots in het vooruitzicht: hun bruiloft! Begin dit jaar ging Laurens in de sneeuw in Zwitserland op één knie voor zijn grote liefde. “I said yes!” jubelde het model op Instagram. Wij wensen het gezinnetje heel veel geluk!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws