Romy Monteiro slaat terug na kritiek op bikinifoto

Looking good, Romy!

Romy Monteiro geniet samen met haar vriend van een zonnige vakantie in Thailand. En daar horen, zeker als je vriend fotograaf is, mooie vakantiekiekjes bij. Al kunnen niet al haar volgers die waarderen…

Nare reacties

Romy heeft haar vriend, fotograaf Jasper Suyk, aan het werk gezet. Hij maakte een mooie foto van de presentatrice die in haar bikini van de zon geniet. Een prachtig plaatje, maar toch zijn er online altijd mensen die hun ongezouten mening moeten geven. “Gadver. Je zou er maar overheen moeten”, schrijft iemand. Een ander vindt dat ze wel wat mag aankomen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro)

Bikini serie

Gelukkig is Romy niet snel op haar mondje gevallen en slaat op de beste manier terug: met nog meer bikinifoto’s! “Aangezien er wat commotie was om een bikini foto, hier een hele serie voor jullie genaamd: Neem een (goede)fotograaf als vriend en sleur hem naar een tropisch eiland. Joe!” schrijft ze erbij. En wat zijn ze mooi!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro)

Show it

Haar volgers staan gelukkig achter haar. “Pracht foto! Laat je niet van de wijs brengen door (negatieve) reacties!” en “Niks van aan trekken! Je bent prachtig van binnen en buiten”, luidt het. Een ander schrijft: “Zo’n prachtig vrouwelijk, sexy lichaam mag gezien worden.” En daar zijn wij het helemaal mee eens. Show it, Romy!

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws