Met deze 5 oefeningen krijg je volgens de personal trainer van Jennifer Lopez ronde billen 

Maar makkelijk zijn ze niet...

Dat Jennifer Lopez eruitziet om door een ringetje te halen, dankt ze aan onder andere haar goede genen, het juiste voedingspatroon en keihard trainen. Zo zijn haar buikspieroefeningen behoorlijk pittig. Misschien zijn haar biloefeningen beter vol te houden? Jennifers personal trainer Tracy Anderson deelt een paar oefeningen voor goede billen.

Keihard trainen

Tracy Anderson is een van de bekendste celebrity-trainers in Hollywood. Zo hielp de Amerikaanse fitnessondernemer sterren als Gwyneth Paltrow, Tracee Ellis Ross, Alessandra Ambrosio, Victoria Beckham en Nicole Richie aan hun droomlichaam.

Ook Jennifer is een van haar klanten. Onlangs deelde de trainer welke oefeningen Jenny from the Block regelmatig doet voor haar billen.

Biloefeningen

Voor de biloefeningen heb je alleen een yogamat nodig. Als je de oefening wat zwaarder voor jezelf wilt maken, kun je ervoor kiezen om ook nog enkelgewichten om te doen. Onderschat de work-out niet! Ook als je geen gewichtjes gebruikt, wordt het zweten.

Alternatieven

Kun je onderstaande video niet helemaal bijbenen? Geen zorgen, het is namelijk ook best pittig. Probeer indien je de oefeningen niet volhoudt, het schema te verdelen over de week. Door elke dag één van de vijf oefeningen uit te voeren, ben je ook al ontzettend goed bezig. Let’s go!

Bron: Health, Tracy Anderson | Beeld: BrunoPress | Video: YouTube