Rihanna deelt spraakmakende babybuikfoto's in lingerie

Laat het maar aan Rihanna over om het anders aan te pakken.

Samen met je partner je buik vasthouden om voor eeuwig te laten vastleggen? Nee hoor, laat het maar aan Rihanna over om er een spraakmakende babybuik-shoot van te maken.

Babybuik

Rihanna zou Rihanna niet zijn als ze het net even anders aan zou pakken. En dus deelde ze geen cliché foto's van haar groeiende babybuik, maar een reeks kiekjes in lingerie bij het kopieerapparaat terwijl de papieren haar om de oren vliegen.

Op de beelden schittert ze in lingerie van Savage X Fenty. En niet zomaar: de foto's zijn namelijk genomen voor het vijfjarig bestaan van haar lingeriemerk.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri)

Reacties

Ook volgers kunnen de foto's waarderen. Behalve felicitaties kan ze ook rekenen op een hoop complimenten. "Dit kan alleen Rihanna" en "Je bent prachtig!" luidt het in de comments.

Niet alle fans zijn blij met de foto's. Ze zien namelijk veel liever een nieuw album verschijnen. "Wel deze foto's maar al 8 jaar geen album", jammert iemand. Een ander vraagt zich af: "Komt er ook ooit nog een nieuw album?"

Tweede kindje

De zangeres maakte in februari tijdens de Super Bowl-halftime show bekend dat ze haar tweede kindje met A$AP Rocky verwacht, die later dit jaar ter wereld zal komen. Ze hebben samen al een zoontje. Dit weekend werd na bijna een jaar bekend dat hij waarschijnlijk RZA Athelston Mayers heet, een ode aan de producer en rapper RZA.

Bron: AD | Beeld: NL Beeld, Instagram