Maxime Meiland laat onderkin weghalen: 'Was hem zat'

Maxime is weer onder het mes geweest.

10de editie Stoptober

Maxime Meiland is altijd openhartig geweest over de cosmetische ingrepen die ze heeft laten doen. Ook nu weer deelt ze op social media dat ze langs de cosmetisch arts is geweest. Ditmaal voor het laten weghalen van haar onderkin.

Onderkin

"Ik kan mij geen week verschuilen dus ik gooi het er maar op 😂 Goedemorgen", klinkt het in de Instagram Stories van Maxime. Op de foto zien we dat het gezicht van de Meiland-telg helemaal is ingepakt. En hoewel je het in eerste instantie niet meteen kon opmerken, deelt ze daarna een story waarin ze uitlegt wat ze heeft gedaan. "Ik was mijn vriend onder mijn kin zat", schrijft ze bij een foto van Maxime en haar onderkin.

Fillers

Zo zien we maar weer: de Meiland-telg is niet bang om wat aan haar appearance te veranderen. “Ik vind het mooi als iemand een recht profiel heeft, maar mijn kin staat iets naar achteren. Kom ik aan en wordt mijn gezicht wat boller, dan valt dat nog meer op. Ik hoorde iedereen over fillers en dacht: waarom ook niet?”, vertelde de beauty eerder in gesprek met Beau Monde. “Ik heb ze een keer of drie laten inspuiten in mijn kin en kaak. Dat beviel heel goed, maar daarna verhuisden we naar Frankrijk en vond ik het te veel gedoe.”

Neuscorrectie

Zoals net benoemd, liet Maxime op haar negentiende een neuscorrectie doen. “Met die neus zat ik heel erg in mijn maag. Ik was er in gedachten constant mee bezig”, vertelt ze. “Als je zo ongelukkig van iets wordt, dan moet je op een gegeven moment tegen jezelf zeggen: oké, het is genoeg geweest, ik ga er iets aan doen.” Daarbij neemt ze een voorbeeld aan mama Erica: “Mijn moeder heeft vroeger haar oren laten doen, omdat ze een beetje uitstaken. Ze zat op ballet en moest daar de hele tijd tegenaan kijken. Dan snap ik dat je er iets aan wilt laten doen.”

Toch denkt Maxime wel even na voordat ze de plastisch chirurg opbelt. “Iets wat je af en toe stoort, dat vind ik niet erg genoeg om voor naar de plastisch chirurg te gaan”, laat de blondine weten. “Er wordt tegenwoordig gedaan alsof het net zo makkelijk is als een broodje kaas kopen. Dat vind ik een slechte zaak, want je bent wie je bent. Natuurlijke schoonheid is zo belangrijk!”

Bron: Grazia Archief, Instagram @maximemeiland | Beeld: Instagram, NL Beeld

Celebrities
  • AMSTERDAM, 01-09-2023, Vondel CS 10de editie Stoptober. Vanaf 1 oktober 2023 gaat de jubileumeditie van start en zullen we onze 500.000-ste stopper verwelkomen, want opnieuw zullen ruim 50.000 Nederlanders meedoen aan dit grote stopmoment: Samen 28 dagen stoppen met roken. Op de foto: Maxime Meiland