Wat een koopje: Zeeman pantalon gaat viral

Dit wil je.

De perfecte pantalon vinden, kan een flinke klus zijn. Maar look no further, want hij is gewoon bij Zeeman te koop voor slechts 17 euro!

Betaalbare pantalon

Ben je nog op zoek naar de perfecte pantalon die overal bij past, maar laat je portemonnee niet veel meer toe na de dure feestdagen? Dan wordt het hoog tijd om een bezoekje te brengen aan Zeeman. De winkelketen heeft nu namelijk een waanzinnige pantalon in de schappen liggen, waarvoor je voor de verandering eens niét diep in de buidel hoeft te tasten.

Pasvorm

De broek spotten we – hoe kan het ook anders – op TikTok, en is een goede investering als je eens iets anders wil dan wit, zwart of grijs. De pantalon heeft namelijk een mooie paarse kleur. Het item is high waist, zit aangesloten in de taille en loopt bij de benen wijd uit.

@veerle_hofkens Zeeman pareltje €16,99 #zeeman #zeemanviral #zeemanbroek #zeemanshopping #CapCut ♬ origineel geluid – veerle_hofkens

@carlijndbooks Ik segbren naar de @Zeeman #voorjoupagina #broeken #foryou #voorjou #pantalon ♬ original sound – Carlijn..

Dubbel goed nieuws voor alle tall ladies onder ons: de pantalon is ook geschikt voor lange benen. Op TikTok zien we dat dames tot 1.80 m goed zitten. Ben je een stuk kleiner, dan is de broek misschien wat minder geschikt, al kun je de pijpen natuurlijk altijd laten inkorten. Er is (tot nu toe) nog geen bijpassende blazer te koop, maar who knows wat nog kan komen! Bovendien is de pantalon prima te combineren met allerlei bovenstukken.

Naar de winkel

Voordat je linea recta naar de webshop van Zeeman gaat: de pantalon is (voorlopig) online niet beschikbaar. Je zult dus echt even de kou door moeten om ‘m te bemachtigen. Gelukkig is dat het waarschijnlijk meer dan waard.

Bron: Dingen voor Vrouwen, Girlscene, TikTok | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws