Dit is hét budget skincare merk waar celebs bij zweren

Celebs kunnen niet meer zonder en jij straks ook niet!

Beauty, cream and skincare with woman in mirror for product, facial and cosmetics. Morning routine, reflection and self care with face of female person and lotion at home for sunscreen and glow

Verkies jij ook skincare over make-up? Je bent niet de enige. Er is één verzorgingsmerk dat het internet overneemt omdat social media gebruikers en celebs niet meer zonder kunnen. En jij straks ook niet!

Extra beschermlaagje

Behalve een groot aantal handige hacks, deelt menig TikTokker ook hun favo beautymerk. Scroll je regelmatig door TikTok? Dan is het je vast opgevallen dat het merk CeraVe regelmatig wordt gepresenteerd als holy grail. En dat is niet alleen vanwege de budgetvriendelijke prijs.

Ondanks dat de verpakking op TikTok wordt omschreven als "not so sexy", bewijzen de producten het tegenovergestelde. De producten van CeraVe hebben veel goede eigenschappen, die ook geschikt zijn voor een gevoelige huid. Zo bevatten veel producten ceramides, die de natuurlijke beschermende barrière van de huid helpen te herstellen. Oftewel: dit zorgt voor een extra beschermlaagje op je huid.

@winningskinFor all my teens watching! This a great beginner morning routine ##skincare ##teen ##skincareroutine ##cerave ##acne ##beautyhacks♬ Buttercup - Jack Stauber
@abbeyyungaffordable skincare 🤩 ##skincareroutine ##skincare ##cerave ##goodskin ##skintips ##affordableskincare ##skincarefavs ##skin ##fyp ##clearskin ##foryourpage♬ Buttercup - Jack Stauber

Dé holy grails

Op TikTok wordt al gauw duidelijk dat vooral de Moisturizing Lotion (heel erg geschikt voor een droge huid in de winter), Hydrating Cleanser (milde cleanser voor de normale tot droge huid) en de Renewing SA Cleanser (dé cleanser die wonderen doet voor een acne gevoelige huid, dankzij het toegevoegde salicylzuur) enorm populair zijn. Niet alleen op TikTok is het merk populair, ook actrices Blake Lively en Gabrielle Union kunnen niet zonder de producten van CeraVe.

De producten van CeraVe zijn voornamelijk in de Amerikaanse drogisterijen te shoppen. Thank god zijn de producten ook online te bestellen, en betaal je voor een giga flacon in de meeste gevallen minder dan €15. Het proberen waard, toch?

Bron: Marie Claire | Beeld: Adobe Stock