Romee Strijd trakteert op make-uploos kiekje

Maar nog steeds bloedmooi!

PFW Dior Outside Arrivals

Topmodel of niet, ook Romee Strijd stapt zonder make-up uit bed. En dat besloot ze op deze maandagochtend met ons te delen.

Monday morning

De maandagochtend is altijd pittig, ook als je Romee Strijd heet. Waar ze voor haar werk als model regelmatig een flinke laag maquillage opgesmeerd krijgt, is dat thuis wel anders. Het topmodel plaatste vanochtend een selfie op Instagram waar ze puur natuur op staat. Geen make-up, maar een blotebillengezicht met bril. Geen on trend outfit, maar een sport look. "Monday morning mood 🤓" luidt het bijschrift.

Puur natuur

De pure versie van Romee valt in de smaak bij haar volgers. "Puur naturel! En die bril staat je ook geweldig", reageert iemand. Een anders laat kort maar krachtig weten: "Beeldschoon". Het is niet de eerste keer dat Romee het 'echte leven' laat zien. Zo deelde ze na haar zwangerschap een foto van haar post-baby body.

Body struggles

Onlangs vertelde Romee openhartig over haar PCOS, paniekaanvallen en body struggles. Na jarenlang modellenwerk te hebben gedaan, gaf haar lichaam aan dat het genoeg was geweest. "Ik zat toch altijd in een soort rat race van alleen maar vliegen, sporten, gezond eten. Toen heb ik ook PCOS gehad. Ik werd niet meer ongesteld, omdat mijn leven alleen maar gaan, gaan, gaan was", vertelde ze. Toen ze hoorde dat dat ook betekende dat zwanger worden moeilijk zou zijn, besloot ze eens goed na te denken of het het waard was. Corona brak uit, ze nam een stapje terug en kwam erachter dat het eigenlijk wel beviel. Inmiddels is ze moeder van twee prachtige dochters. "Ik ambieer het niet om terug te gaan naar de maten die ik voorheen had."

Bron: Instagram | Beeld: NL Beeld, Instagram