Onthuld: dit zijn alle BN'ers die meedoen aan Expeditie Robinson

Het plaatje is compleet!

Expeditie Robinson

Het duurt niet lang meer, of het gloednieuwe seizoen van Expeditie Robinson gaat van start. Inmiddels weten we welke twintig BN'ers meedoen aan het programma. Vanaf zondag 1 september gaan ze met elkaar de strijd aan voor de felbegeerde titel. Eindelijk zijn de deelnemers bekendgemaakt!

Deelnemers

Gisteren werd gedurende de dag bekendgemaakt wie met elkaar de strijd aan gaan in Expeditie Robinson op een onbewoond eiland in Maleisië. Zo maakte Videoland als eerste bekend dat Timor Steffens, Marijn Kuipers en Ouassima Tajmout in het programma te zien zijn. Ook onze collega's van Grazia mochten een aantal deelnemers bekendmaken. Nu is het lijstje compleet en stellen we graag alle avonturiers aan je voor.

Thomas van der Vlugt

Thomas leeft op adrenaline. Hij is bekend van de online series Stuk TV en Jachtseizoen. Daarnaast deed hij de gekste dingen in de serie Onmogelijk. Thomas was twee jaar geleden De Bachelor in de gelijknamige Videolandserie, en is ook in topconditie.

Nouchka Fontijn

Nouchka was tien jaar lang professioneel bokser. Ze won Zilver op de Olympische Spelen van 2016 en werd twee keer Europees kampioen. Tegenwoordig werkt deze fysiek sterke deelneemster als motivational speaker.

Ramon Brugman

Ramon is tv-chef, patissier, ondernemer en te zien in de programma’s Binnenste Buiten en Alles op Tafel. Hij legt de culinaire lat voor deze expeditie behoorlijk hoog: "Afvallen hoeft echt niet, de expeditieleden gaan dit jaar áánkomen dankzij mij!" Ha!

Marijn Kuipers

Marijn is een vlogster op YouTube, influencer en presentatrice van RUMAG. Voor dit avontuur legt ze al haar werk in de moderne wereld neer en gaat ze back to basic!

Ouassima Tajmout

Radio-dj en tiktokker Ouassima brak door via radiozender FunX en maakte al snel haar debuut voor de camera. Hoe zal het overleven op een onbewoond eiland zonder al die technologie haar vergaan?

Timor Steffens

Als professioneel danser en choreograaf weet Timor als geen ander waar zijn lichaam toe in staat is. Dankzij zijn werk voor sterren als Madonna en Michael Jackson heeft hij ongetwijfeld de nodige glamour gezien, maar hoe zal back to basic hem vergaan?

Kiran Badloe

Kiran is Olympisch windsurfer, en behaalde in 2021 zijn Olympische overwinning. Hoewel topsporters vaak als geduchte tegenstanders worden gezien in het programma, zijn ze vaak ook erg geliefd. Hoe zal dat voor Kiran gaan uitpakken?

Ymre Stiekema

Niet alleen topsporten presteren vaak goed in Expeditie Robinson, ook een groot aantal topmodellen heeft al bewezen wel tegen een stootje te kunnen. Dit jaar is het de eer aan het model Ymre om die eer hoog te houden. "Het is een droom die uitkomt. Een uitputtend avontuur vol uitdagingen en teamwork. Maar vooral een kans om mijn grenzen te verleggen en mezelf te ontdekken", deelt ze over naar deelname.

Kimmylien Nguyen

We kennen haar natuurlijk van Real Housewives of Amsterdam, maar dit keer gaat Kimmylien een compleet andere uitdaging aan dan het laten filmen van haar glamoureuze dagelijkse leven. Nadat RHOAM-collega Maria Tailor ons in Special Forces VIPS enorm verraste door tot het bittere einde door te zetten, durven we Kimmylien zeker niet te onderschatten.

Rikkie Kollé

Als finaliste van Holland's Next Top Model en won de titel Miss Nederland 2023 heeft Rikkie een imago als échte beautyqueen. En laat dat nu precies het stereotype zijn waar ze mee wil afrekenen, vertelde ze aan LINDA. Meiden.

Julie Reinders

Als helft van de ondernemende twins van het kledingmerk Reinders, is Julie een succesvolle mode-ondernemer. Voor het grote avontuur laat de fashion designer hun succesvolle onderneming even achter en gaat ze de strijd aan met alle uitdagingen die Expeditie Robinson te bieden heeft.

Hamza Othman

Als acteur in onder andere Goede Tijden, Slechte Tijden en Costa!! De Serie, weet Hamza als geen ander hoe het is om te moeten presteren. Met zijn drive om te winnen is hij ene geduchte tegenstander voor de andere avonturiers.

Billy Dans

De Amsterdam Billy is een getalenteerde zanger en songwriter. Je kunt hebben kennen als de man achter de populaire nummers voor artiesten zoals Mart Hoogkamer, rapper Donnie en Frans Duijts.

Ellemieke Vermolen

Koks zijn altijd razend populair op het eiland, wie weet is dat in het voordeel van Ellemieke. Ze startte haar loopbaan als actrice en werkte jarenlang als presentatrice bij SBS6. Tegenwoordig is ze auteur van kookboeken en runt ze haar eigen culinaire YouTube-kanaal.

Farja Favardin

Velen zullen hem kennen als Fawry not Sawry, en kennen Farja van zijn online juicekanaal. Tegenwoordig heeft hij bij RTL zijn eigen online videoserie, Realitea, waarin hij de meest spraakmakende realitysterren pittige vragen stelt.

Joy van Swieten

Fans van het programma B&B Vol Liefde zullen Joy nog kennen van vorig seizoen, waar de jongeman in Spanje dames ontving en naar de liefde zocht. Hij is nog altijd gelukkig met zijn Dani, die hij via het programma leerde kennen, maar zal haar op het eiland moeten missen.

Vincent Visser

Vincent kun je kennen van zijn rollen in series zoals Brugklas, en Goede Tijden, Slechte Tijden, maar de acteur is daarnaast ook aan de weg aan het timmeren als zanger. Hoewel veel deelnemers angstig zijn voor de honger, kijkt Vincent vooral op tegen het slapen in de jungle.

Sergio Hasselbaink

Acteur Sergio kun je kennen van zijn grote doorbraak in de film Sonny Boy, waar hij de hoofdrol wist te veroveren. Daarna sleepte hij meerdere goede rollen in de wacht, zoals in Mocro Maffia en Popoz.

Beeld: NL Beeld

Justine Marcella

Als royaltydeskundige deelt Justine alle ins en outs over haar wereld in verschillende shows op tv. Met haar 53 is ze de oudste deelnemer van het seizoen en wil ze eindelijk bewijzen je die niet moet onderschatten!

Beeld: NL Beeld

Jamie Kazàn

Mocht de achternaam al een belletje doen rinkelen, heb je het inderdaad bij het rechte eind: Jamie is de vrouw van illusionist Hans Kazàn. Als groot fan van het programma is haar deelname een droom die uitkomt!

Onvoorspelbaar

Net als voorgaande jaren ligt de presentatie van het survivalprogramma in handen van Art Rooijakkers en Nicolette Kluiver. Aan RTL Boulevard lichtte het presentatieduo onlangs alvast een tipje van de sluier op over het nieuwe seizoen. "Dit seizoen is het meest onvoorspelbare seizoen ooit in de geschiedenis van Expeditie Robinso," verklapte Nicolette.

Ook kunnen we dit jaar weer nieuwe elementen verwachten. "Dit jaar hebben we bijvoorbeeld een zandloper. Nou, dat is echt een nieuw element. Dat is een enorm krachtig wapen dit jaar," vertelt Art. "Een zandloper zet alles op zijn kop."

Expeditie Robinson is vanaf zondag 1 september om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Lifestyle
  • Videoland, Grazia
  • Jasper Suyk