Win: startbewijs voor de Damloop by night + de nieuwste On hardloopschoenen

Doe mee!

Dam by night

Op 21 september 2024 is het zover: de Damloop by night, een feestje waar eigenlijk iedere hardloper bij moet zijn. Hoewel er nog maar enkele tickets verkrijgbaar zijn, kun jij nog gegarandeerd kans maken op een startbewijs! Maar dat niet alleen: je krijgt ook een paar van de nieuwste On hardloopschoenen cadeau, zodat je geheel in stijl rent.

Damloop by night

Tijdens de Damloop by night loop je samen met 12.000 andere lopers in het donker een afstand van 8 km door Zaandam. Dit doe je met een big smile op je gezicht, want onderweg geniet je van de vele DJ's, bandjes én spectaculaire lichtshows. Er is inmiddels een grote run op de tickets, maar voor een Happy in Shape lezeres wordt er nog een startnummer achtergehouden! Ben jij de gelukkige? Dan sturen we je niet zomaar op pad, want je gaat van start met het nieuwste model hardloopschoenen van On!

Geheel in stijl

On is vanaf dit jaar officieel sponsor van de Dam tot Damloop. Als fanatieke hardloper heb je vast al eens van het merk, ontstaan in de Zwitserse Alpen, gehoord. Het merk is uitgegroeid tot een grote speler op het gebied van hardlopen en doet er alles aan om de hoogste kwaliteit sportuitrusting te ontwikkelen. Ook op het gebied van schoenen ben je bij hen aan het juiste adres, want ze zijn ontstaan met als doel om de beleving van hardlopen revolutionair te veranderen en doen de belofte: run on clouds.

Hun nieuwste model de Cloudsurfer Next – die jij dus kunt winnen – is speciaal ontworpen voor een moeiteloos maar toch dynamisch gevoel tijdens het hardlopen. De innovatieve tussenzool zorgt voor super veel demping, dus geen zere knieën en enkels, terwijl de wendbare rocker in de voorvoet het landen en afzetten versoepelt.

Doe mee!

Met jouw deelname aan de winactie maak je kans op een startnummer voor de volledig uitverkochte Damloop by night t.w.v. €26 + het nieuwste model hardloopschoenen van On t.w.v. €160. Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij de gelukkige die op 21 september geheel in stijl mee rent. Succes!

Voorwaarden: meedoen kan t/m 19 augustus. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Happy in Shape niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.