TIP: Ren samen met Happy in Shape de Damloop by Night

Durf jij het aan om samen met Happy in Shape de Damloop by night te lopen. De ideale afstand voor de gezellige (hard)lopers! Geef je snel op.

TIP: Ren samen met Happy in Shape de Damloop by Night

Durf jij het aan? Ren jij samen met het Happy in Shape team de Damloop by night op 17 september? De ideale afstand voor als je net begint met lopen!

Ben jij hardloopfan, maar nog niet zo lang geleden begonnen? Dan is de Damloop by night echt een event voor jou. De Damloop by night wordt op 17 september, de avond voor de officiële Dam tot Damloop gehouden. Op een oogverblindend parcours (zie ?) loop je 5 Engelse mijl (8km). Een prestatie van formaat en een geweldige beleving die je als hardloper niet mag missen.

Onderweg geeft muziek je een extra boost om deze 8 kilometer tot een gezellig eind te brengen. En bij de finish word je - samen met de duizend andere hardlopers - opgewacht in het Dam tot Dam Park in Zaandam. Er moet natuurlijk wel geproost worden op je prestatie! Happy in Shape durft het aan en doet mee aan de Damloop by night. Wil jij met ons meerennen? Geef je dan nu hier op (of direct via damloop.nl)!

Meer info: Damloop.nl

Ja, ik (Dam)loop mee!

Wil je met ons redactieteam meelopen? Om een plekje in ons team te bemachtigen, hoef je alleen onze Facebookpagina te liken en je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, dat kan hieronder.

Lees ook:

Beeld: Le Champion