Zien: Kappa en Primark brengen geweldige sportlijn uit

Houd jij wel van een mooi setje sportkleding, maar heb je geen zin om daar een fortuin voor neer te leggen? Dan hebben we goed nieuws, want Primark en Kappa hebben de handen ineen geslagen en brengen een prachtige, betaalbare sportlijn uit!

primark

Sportkleding

We zijn allemaal gek op die mooie sportsetjes om in de gym de show mee te stelen. Maar die prijzen... daar zijn we een stuk minder enthousiast over. Voor kwalitatief goede sportkleding moeten we vaak diep in de buidel tasten, en hoewel we dat liever niet doen, zijn die producten vaak wel het geld waard. Sportkleding heeft namelijk nogal wat te lijden tijdens onze workouts, om nog maar te zwijgen over al dat zweet en het veelvuldig wassen. Gelukkig hebben budgettopper Primark en sportmerk Kappa de handen ineen geslagen en een ontzettend leuke sportlijn gelanceerd.

Kappa x Primark

De sportieve samenwerking tussen Primark en Kappa bestaat uit maar liefst 30 items, die zowel het sporten als je dagelijks leven een stukje comfortabeler zullen maken. Door Kappa's kracht en passie voor hoogwaardige sportkleding te combineren met Primarks oog voor mode en trends, is een moderne en stijlvolle sportlijn geboren. Van de iconische Kappa x Primark-joggingbroek voor elke casual gelegenheid tot tanktops, sokken en warme Kappa x Primark-hoodies, die je overal mee kunt combineren. Van naadloos ondergoed en comfortabele sportleggings en dikke truien, tot badslippers en tasjes in prachtige kleuren zoals olijfgroen, lavendelblauw, zwart en beige; de collectie is helemaal ingespeeld op de huidige trends.

Rennen naar de winkel

De items uit de Kappa x Primark-sportlijn zijn alleen in de Primark-winkels verkrijgbaar, maar je kunt op de website alvast spieken welke items je wilt scoren. Daar kun je ook meteen de beschikbaarheid van alle items in desbetreffende Primark-winkels controleren. Om de prijs hoef je het niet te laten; een setje van drie sokken heb je al voor €4,- en een sportlegging scoor je al voor €16,-.

Functioneel

Ook de mannen zijn niet vergeten tijdens het ontwerpen van de Kappa x Primark sportlijn! Naast items voor dames, zijn er ook verschillende kledingstukken ontworpen voor mannen – en wat ons betreft zijn die heerlijke mannentruien het perfecte unisex kledingstuk. Ook ná je workout kun je van de items genieten, dankzij die heerlijke comfortabele truien en trainingsbroeken. Perfect om nadien in op de bank te hangen.

Beauty en Fashion
  • Primark
  • Adobe Stock