De derde podcast van 'Koplopers in fashion' is nu te beluisteren

Interesting!
Koplopers in fashion

In de podcast-serie 'Koplopers in fashion' spreekt Annet Goede, initiator van Allgoods en founder van Cream PR, elke keer een inspirerende gast uit de textiel- en mode-industrie. In deze nieuwe aflevering gaat Annet in gesprek met Sietske van Geel van het Leger des Heils en ReShare.

Koplopers in fashion #3

Door middel van deze podcasts hoopt het platform Allgoods, door het te hebben over duurzaamheid in de kledingindustrie, meer transparantie te creĆ«ren rond dit onderwerp. In de derde aflevering wordt met Sietske van Geel gepraat over het donatie-proces van het Leger des Heils en waar ze daarbij tegenaan lopen. Ook gaat het gesprek over de verkoop van tweedehands kleding door de ReShare Store. De ReShare Store is de nieuwste toevoeging van het Leger des Heils en geschikt voor echte vintage-lovers. De opbrengst van deze winkel komt ten goede aan het hulpaanbod van het Leger des Heils, zoals projecten met tienermoeders, jeugdzorg of arbeidsre-integratie. Interessant!  

De derde podcast van 'Koplopers in fashion' is hier op Spotify en hier op iTunes te beluisteren. 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f0e6cfbcdfa8', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });