Oktober borstkankermaand: zet dit jaar je beste beentje voor en ren mee voor Pink Ribbon

In oktober staat de wereld stil bij borstkanker, een ziekte die 1 op de 7 vrouwen treft. Dit jaar kun jij een verschil maken door mee te doen aan de HOKA for PINK RUNNING CLUB op 12 oktober. Samen rennen voor Pink Ribbon door Amsterdam, om bewustzijn te vergroten en steun te betuigen aan iedereen die met borstkanker te maken heeft (gehad). Trek je roze outfit aan en sluit je aan voor een inspirerende dag vol sfeer, muziek en saamhorigheid!

HOKA

Borstkankermaand

In oktober, de borstkankermaand, wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor borstkanker. Wist je dat 1 op de 7 vrouwen hiermee te maken krijgt? Ook mannen kunnen borstkanker krijgen, waardoor bijna iedereen wel iemand kent die getroffen is door deze ziekte. Hoewel de overlevingskansen stijgen, sterven jaarlijks nog steeds 3.000 mensen in Nederland aan borstkanker.

Kom in beweging

Dé manier om bewustzijn te vergroten en steun te betuigen aan iedereen die met borstkanker te maken heeft (gehad) is natuurlijk om in beweging te komen! Want bewegen versterkt je immuunsysteem en helpt je beschermen tegen ziektes en infecties. Met de HOKA for PINK RUNNING CLUB op 12 oktober worden mensen gestimuleerd om meer te bewegen, gezonder te leven en zo hun risico op ziekte te verkleinen.

Doe je mee?

Of je nu een fervent hardloper bent of gewoon graag in beweging komt, dit evenement biedt een unieke kans om je sportiviteit te combineren met een goed doel. Doe mee en ren samen met andere sterke vrouwen door Amsterdam om Pink Ribbon te steunen.

Je wordt op 12 oktober bij Poppy's in Amsterdam verwacht, waar gestart zal worden met een inspirerende lezing van een ervaringsdeskundige en een dankwoord van Pink Ribbon. Daarna ren je 5 km door het Vondelpark, met veel sfeer en muziek, uiteraard met als doel om gezamenlijk een krachtig statement te maken! Heb je vragen over Pink Ribbon of borstkanker in het algemeen? Er zullen (ervarings)deskundigen aanwezig zijn om laagdrempelig mee in gesprek te gaan.

Kom jij graag in actie voor het goede doel? Meld je dan via deze link.

De dresscode is roze, en HOKA helpt je graag een handje op weg. Je ontvangt namelijk een roze T-shirt, en je kunt zelfs roze HOKA-schoenen testen om je outfit compleet te maken. Na afloop staat er een verfrissende smoothie en een roze pastry op je te wachten. Join jij de PINK RUNNING CLUB?

Fit
  • HOKA
  • Barbara Kerkhof