What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Happy in Shape verzamelt regelmatig de nieuwtjes die je absoluut niet wilt missen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; je leest het hier!

nieuwtjes

Yummygums lanceert Lemonade Lijn

Op zoek naar een simpele manier om je beauty-routine te versterken of je gezondheid een boost te geven? Of het nu gaat om je spijsvertering, spieropbouw, zenuwstelsel of algehele welzijn, de nieuwe Yummygums supplementenlijn biedt uitkomst! Met hun nieuwste innovatie, de Yummygums Lemonades, maak je van gezonde supplementen een verfrissende limonade. Deze poedervormige supplementen lossen makkelijk op en zijn niet alleen lekker, maar ook ideaal voor je dagelijkse routine.

De gezondheidsondersteunende limonades komen in vier verschillende varianten: Collagen Lemonade, Gut Support Lemonade, Magnesium Lemonade en de Clear Protein Lemonade. Of je nu snel wilt herstellen van spierpijn na fysieke inspanning, je spijsvertering wilt verbeteren of rimpels en fijne lijntjes te lijf wilt gaan, met Yummygums Lemonades kun je jouw gezondheid een boost te geven en ondertussen goed gehydrateerd blijven. Dankzij hun unieke samenstelling ondersteunen ze je lichaam bij verschillende processen en zijn daarom een verantwoorde toevoeging aan een gezonde levensstijl. Benieuwd naar deze innovatieve limonades en klaar om meer plezier te halen uit je gezonde routines? Je bestelt de Yummygums Lemonades voor een prijs variërend van €29,95 tot €34,95 per product via de website.

Charlotte Tilbury Holiday Collection 2024

Ben je alvast op zoek naar cadeaus voor de feestdagen? Met de Charlotte Tilbury Holiday Collection zit je zeker goed! Het Magic Gifting Universe straalt glamour, schoonheid en een feestelijke sfeer uit. Ontdek magische cadeaus om iedereen mee te verrassen, zoals make-up- en huidverzorgingssets met favorieten als de populaire Pillow Talk Icons, de Airbrush Collectie, de beroemde Magic Cream en de Emotion Evoking geuren. De collectie is nu zowel online als in de winkels verkrijgbaar, inclusief de legendarische adventskalender van dit beautymerk. Met een breed aanbod aan Trinkets – cadeaus onder de €35, Treats voor een budget tot €75, en Treasures voor luxe boven de €75, is er voor iedereen wat te vinden. Perfect voor onder de kerstboom – of om zelf op je verlanglijstje te zetten!

VEJA x Make My Lemonade introduceren nieuwe VOLLEY

Liefhebbers van jaren 70 mode, opgelet! VEJA en Make My Lemonade hebben de handen ineen geslagen voor een iconische collectie, waarbij ze de retrolook van de VOLLEY, VEJA's allereerste model, nieuw leven inblazen. Deze sneakers vallen op door gedurfde XL-veters en zijn verkrijgbaar in drie exclusieve, tweekleurige combinaties. Perfect voor het najaar, de kleuren Kiwi Orchid, Steel Pumpkin en Cognac Mary geven de schoenen een unieke uitstraling. De sneakers zijn gemaakt van sterk suède en ultrazacht organisch leer, met zolen van rubber uit de Amazone. Elk paar wordt geleverd met twee sets veters in verschillende kleuren, beide van 100% biologisch katoen, zodat je de look van je schoenen gemakkelijk kunt aanpassen aan je outfit.

De nieuwe collectie lanceert vandaag en is vanaf nu verkrijgbaar via geselecteerde verkooppunten en de VEJA-website.

Vier 10 jaar bloomon met de comeback van de grootste bloementrends

Het is feest, want online bloemist bloomon bestaat 10 jaar! Al een decennium levert bloomon de meest verse bloemen die minstens 10 dagen prachtig blijven, met creaties van professionele bloemstylisten. Sinds 10 jaar is er ook het Original boeket – de trendsettende en kenmerkende bos van bloomon, die een echte klassieker is geworden onder klanten. Bloemstylisten Poul Brouwer en Suzanne Koudijs hebben in de afgelopen jaren verschillende trends én bloemen zien komen en gaan. “In onze boeketten vind je van elke steel één exemplaar. Ook is elke bloem bijzonder; in onze bossen zitten geen grote vertakte stelen om het geheel ‘op te vullen’,” vertelt Suzanne over de unieke boeketten. Dat ze bijzonder zijn, is een feit. De bossen zijn stuk voor stuk uniek en herkenbaar, dankzij de transformatie die het merk door de jaren heen heeft ondergaan. “In het begin stonden er bijvoorbeeld zes tinten op onze moodboards. Nu houden mensen meer van ‘bescheiden’ kleurencombinaties. Denk aan ton sur ton of een boeket bestaande uit drie tinten,” aldus Poul. "Opvallend is dat paars, roze en oranje een favoriete kleurencombinatie blijft. Dit is erg populair."

En wie jarig is, trakteert! Ter ere van het tienjarig jubileum van bloomon is een unieke limited edition gelanceerd, die je eenvoudig via de webshop van de online bloemist in huis haalt.

Trinny London lanceert eyecream Take Back Time

Trinny London lanceert vandaag haar baanbrekende oogcrème, Take Back Time. De naam zegt het al: deze innovatieve crème, ontwikkeld met de nieuwste technologie, vermindert binnen vier weken zichtbaar kraaienpootjes en fijne lijntjes rond de ogen. Daarnaast pakt het oogzakjes aan, liften de oogleden na 12 weken, en biedt het langdurige hydratatie, waardoor de huid er zichtbaar jonger uitziet.

Dankzij de duale miniproteïne™-technologie wordt de huid hersteld. Het conotoxine-miniproteïne™ vertraagt de signalen die rimpels veroorzaken, waardoor fijne lijntjes rondom de ogen verminderen. Tegelijkertijd dringt de transforming growth factor (TGF)-miniproteïne™ diep door in de huid en activeert het de natuurlijke herstelprocessen, wat zorgt voor een gelifte en strakkere oogcontour.

De geavanceerde pro-derma hyaluronzuur hydrateert intensief en dringt twee keer zo diep door als standaard hyaluronzuur, waardoor het belooft fijne lijntjes al binnen 7 dagen zichtbaar te verminderen. Daarnaast werkt het adaptogeen- en peptidecomplex preventief. Hexapeptide-8 helpt ontstekingen door stress, slaapgebrek of voeding tegen te gaan, waardoor zichtbare tekenen van vermoeidheid zoals wallen, donkere kringen en opgezwollen ogen verminderen. Ashwagandha herstelt de huid op cellulair niveau, wat zorgt voor een frisser en uitgeruster uiterlijk.

Klinkt veelbelovend, nietwaar? Deze revolutionaire oogcrème is nu verkrijgbaar voor €81,- via de website van Trinny London.

Regelmatig lees je op Happy in Shape in 'What’s New' alle nieuwtjes die je niet wilt missen. Van trendy food spots en kakelverse producten in de supermarkt tot de nieuwste fashion- en beautyproducten en sportlanceringen; wij zorgen ervoor dat je op de hoogte bent!

Lifestyle
  • Yummygums, Charlotte Tilbury, VEJA, Trinny London