Yolanthe Cabau wordt gevolgd in eigen realityserie: 'Authentiek, niet scripted'

Ze is überfit, happy en healthy, en geniet van het leven in zonnig LA. Binnenkort kunnen we daar met z'n allen getuige van zijn, want Netflix kondigt een heuse realityserie over Yolanthe Cabau aan. 

Yolanthe

Realityserie op Netflix

Netflix komt met een nieuwe Nederlandse realityserie over Yolanthe Cabau. De streamingdienst maakte onlangs bekend dat de show in 2025 te zien zal zijn. De serie volgt Yolanthe's leven in Los Angeles, waar ze in 2019 met haar zoontje Xess Xava naartoe verhuisde om zich volledig te richten op haar filmcarrière.

Het belooft een exclusief inkijkje te worden in het leven van de fitmom: "Terwijl ze haar verleden onder ogen ziet, ontdekken we waarom ze de schijnwerpers verliet en welke jeugdgeheimen haar blijven achtervolgen. Kan ze ruimte maken voor nieuwe liefde en wat brengt het dagelijks leven in LA haar?", aldus het officiële persbericht.

Yolanthe, die zo meteen volop in de spotlights staat, wil een openhartig beeld geven van haar leven als moeder, actrice en ondernemer en heeft er bewust voor gekozen om zichzelf een tijd buiten de schijnwerpers te plaatsen om zich te kunnen focussen op haarzelf en Xess. "De afgelopen jaren waren vol uitdagingen, maar ondanks dat kan ik zeggen dat ik meer in mijn kracht sta dan ooit."

Uniek inkijkje

Netflix maakte het nieuws wereldkundig op Instagram, waar de powervrouw onder andere te zien is op een foto met haar zoon. "Neem een kijkje in het leven van Yolanthe zoals je nog nooit eerder hebt gedaan.", luidt de caption. "In Yolanthe, Netflix' eerste Nederlandse realityserie, verlaat Yolanthe Cabau de Nederlandse spotlights voor een nieuw begin in Los Angeles met haar zoontje Xess Xava."

Authentiek

Voor de camera van RTL Boulevard reageert Yolanthe op het leuke nieuws: "Ik heb echt besloten: oké, dan ga ik dit doen, maar dan wil ik echt dat het heel authentiek is. Niet scripted, helemaal niks." Ze zit naar eigen zeggen in een fase van haar leven waarin ze positieve impact wil maken met alles wat ze nu aan het doen is. En ook zoontje Xess vindt het allemaal erg leuk. "Hij is mega enthousiast. Hij is een heel vrolijk, happy kindje en vindt het allemaal fantastisch."

De realityserie, genaamd Yolanthe, wordt in februari 2025 verwacht op Netflix. Het is de eerste Nederlandse realityserie van de streamingdienst.

Celebrities
  • RTL Boulevard, Netflix, Instagram @netflixnl
  • NL Beeld