Miljuschka Witzenhausen hét gezicht van WW: het nieuwe Weight Watchers

Nieuwe samenwerking.

WW

Gewichtsbeheersingsprogramma WW en Miljuschka Witzenhausen trappen 2020 af met een januari challenge, waarbij de hele maand in het teken staat van een gezonde levensstijl. 

De challenge

In de maand januari deelt Miljuschka verschillende recepten en workouts op de website van WW. Ook komen er verschillende tips en tricks online over onderwerpen als voeding, mindset en beweging. Het doel van de challenge is om te streven naar een gezond BMI, maar tegelijkertijd wel te blijven genieten van gezond eten. 

Ideale samenwerking 

Dat Miljuschka het nieuwe gezicht is van WW komt niet als een grote verassing, ze heeft namelijk al een aantal keer met de welnessorganisatie samengewerkt. Zo heeft ze in oktober 2019 een gepersonaliseerd programma ontwikkeld genaamd 'MijnWW' waarmee ze, met hulp van een voedingsdeskundige van WW, maar liefst 6 kilo is afgevallen. 

WW is dan ook erg blij met de samenwerking. 'Wij geloven in een programma waarbij je nog steeds kan genieten en niets alles hoeft te laten. Het programma moet passen bij je levensstijl. Zo kan Miljuschka ook haar befaamde cheesecake blijven eten. Miljuschka ademt body confidence uit en laat zien dat je je goed kunt voelen zonder dat je moet voldoen aan het stereotype mediabeeld van tegenwoordig,' aldus Olivier de Greve, General Manager WW Benelux. 

Celebrities
  • BSR Agency