Zo vind je de beste olijfolie voor je gerecht

Goede oplossing!

Oil & Vinegar werkte samen met olijfoliesommelier Wilma van Grinsven-Padberg om een exclusieve olijfolielijn te ontwikkelen. De reden? De ene olijfolie is de andere niet, dus door deze lijn heb je altijd een olijfolie bij de hand die het beste bij je gerecht past.

Quilty

Gebruik jij altijd één soort olijfolie voor al je gerechten? De meeste Nederlanders doen dat namelijk en wij moeten ook toegeven: quilty. Die ene fles olijfolie wordt gebruikt om in te bakken, maar ook door de geliefde salade met burrata en om brood in te dippen (wel met zout en peper, yum). Zonde, vindt olijfoliesommelier Wilma van Grinsven-Padberg. Zij besloot een exclusieve olijfolielijn te ontwikkelen die bestaat uit drie extra vierge olijfoliën die speciaal zijn afgestemd op drie soorten gerechten.

Gerechten

De juiste olijfolie kan een gerecht verrijken, maar dan moet je wel weten welke olie het beste is. Wilma is dé olijfolie-expert van Nederland en heeft veel kennis van oliën. Zij is de afgelopen maanden bezig geweest met het vinden van de perfecte olijfolie bij elk soort gerecht. Flans je vanavond dus een lekkere salade in elkaar? Gebruik daarvoor dan de olijfolie die bedoeld is voor salade en groente. En staat later deze week een rijkgevulde soep op het menu waarbij je graag een broodje eet? Dip ‘m in de olijfolie die ontwikkeld is voor brood. Extra leuk: de kannetjes staan erg gezellig in je keuken.

Je vindt de olijfoliën onder andere in de webshop van Oli & Vinegar. Klik hier om die te bezoeken.

Laatste nieuws