doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_menu_allpages');

Zo heb je altijd een gezonde snack binnen handbereik

Handig!
doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_image_article');
Gezond snacken

Een gezond ontbijt en een verantwoorde lunch zijn meestal de opgave niet, maar tussendoortjes... Tja, daar gaat het vaak mis. Want wat is nu echt een verstandig tussendoortje? Happy in Shape tipt de gezonde snackboxen van graze, een nieuw snackmerk uit de UK dat nu verkrijgbaar is in Nederland. 

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_top_article');

Moeilijke momenten

Vast herkenbaar: traktaties op kantoor. Eigenlijk weet je dat je 'nee' moet zeggen tegen die lekkere chocolaatjes of dat stukje taart, maar tegen een uur of elf heb je na die drukke ochtend gewoon een rammelende maag. Nog zo'n lastig moment is reizen. Als je onderweg bent, kom je op stations allerlei lekkers tegen en als je dan beseft dat je die dag geen tijd had om een verantwoord tussendoortje mee te nemen, is de keuze snel gemaakt.

Gezonde levensstijl

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_middle_article');

Je bent niet de enige die tegen dit soort problemen aanloopt. Zo is uit onderzoek gebleken dat veel vrouwen het moeilijk vinden om een gezonde levensstijl te behouden. De boosdoener is vaak tijdgebrek. Je wílt wel, maar het is nog wel eens lastig goed na te denken over gezonde snacks voor tussendoor. De snackboxen van graze bieden hiervoor de ideale oplossing: je hoeft niet meer over je tussendoortje na te denken, want je hebt het al bij de hand! En met die gedachte wijs je het lekkers dat je aangeboden wordt, echt makkelijker af.

Nieuwe manier van snacken

Wat je precies bij de hand hebt? Een bakje met snacks met natuurlijke ingrediënten die zijn afgestemd op jouw voorkeuren. Extra fijn: een box van graze past door de brievenbus en bevat vier gecontroleerde porties zodat je voor vier dagen of momenten een gezonde snack in je tas hebt. Met dit concept vindt graze snacking als het ware opnieuw uit: je kunt lekker snacken zonder dat dat ongezond is, want de snacks zijn laag in calorieën (tussen de 63 en 250 calorieën per snack) en bevatten plantaardige eiwitten, vezels, vitaminen of mineralen. Daar worden wij blij van!

Ben je overtuigd en wil je een snackbox proberen? Met de kortingscode HSNL kun je zoete, hartige of gemengde box bestellen met 50% korting. Klik hier om te bestellen.

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_bottom_article');