doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_menu_allpages');

Deze geweldige film staat nu op Videoland

Veel kijkplezier!
doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_image_article');
Wat is dan liefde

Een klein lichtpuntje in het redelijk geïsoleerde leven dat we nu leiden: we hebben genoeg tijd voor onze favoriete films en series. Ben jij al aan het bingen geslagen en heb je het idee dat je de streamingsdiensten al bijna uitgespeeld hebt? De film Wat is dan liefde staat net op Videoland en is absoluut te moeite waard!

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_top_article');

Wat is dan liefde

Eind vorig jaar kwam de film Wat is dan liefde in de bioscoop. Omdat we groot fan zijn van onder andere actrice Elise Schaap, holden we naar de bioscoop en kochten we meteen een kaartje. Een goede beslissing, want deze film hoort, als je het ons vraagt, absoluut in de top vijf van beste releases uit 2019 en staat nu dus op Videoland. Vanavond zetten 'm dus gewoon weer aan, want een feelgoodfilm is zeker nu meer welkom dan ooit.

Het verhaal

In Wat Is Dan Liefde krijgt advocate Cato (Elise Schaap) de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor op de Zuidas. Ze is ambitieus en lijkt de aangewezen persoon om de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen, want ze is niet van hen onder de indruk.

Ze is niet de enige kandidaat, want collega Gijs (Maarten Heijmans) wil ook maar wat graag partner worden en heeft ballerige trekjes die Cato verschrikkelijk vindt en bovendien verschilt hun werkwijze als dag en nacht. De twee moeten samenwerken en dat lijkt gedoemd te mislukken, maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw te bekijken.

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_bottom_article');