doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_menu_allpages');

Doe zaterdag mee aan #HomeGymDay

Zorg dat je zaterdag vanaf 10 uur vrij bent!
doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_image_article');
HomeGymDay

Niet alleen wij zitten in quarantaine, maar vrijwel heel Europa ligt plat. Belgen, Fransen, Luxemburgers en Spanjaarden blijven net als wij thuis en voor ons allemaal is het belangrijk dat we in beweging blijven. Daarom organiseert Basic-Fit zaterdag #HomeGymDay samen met Intersport. Doe jij ook mee?

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_top_article');

#HomeGymDay

Aanstaande zaterdag, 4 april dus, wordt er een sportdag voor alle mensen thuis georganiseerd. Uiteraard is het event gratis en biedt het jou de mogelijkheid om lekker te sporten, vanuit de woonkamer. Hoe? Vanuit de Basic-Fit GXR studio worden van 10 tot 14 uur live lessen gegeven en die worden uitgezonden via YouTube, Facebook en Instagram.

De lessen

Je krijgt dus de kans om vier uur lang mee te doen met sporten en elk van de georganiseerde lessen duurt een half uur. Zo zal van yoga tot HIIT aan van alles gedacht worden en is er ook een heuse booty-les die gegeven wordt door influencer en trainer Lienke de Jong. Zorg dus dat je zaterdag op tijd wakker en scherp bent, want vanaf 10 uur wordt het zweten!

Klik hier om het volledige programma te bekijken.

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_bottom_article');