doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_menu_allpages');

Zo shine je net als de meiden van de Booty Club

Thuis sporten gaat je vast steeds beter af. Je kunt het doen wanneer je wilt, je hebt alle spullen bij de hand, maar ook al ziet (vrijwel) niemand je: fijne sportkleding is een echte must en zorgt voor meer motivatie.
doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_image_article');
Bjorn Borg

Comfortabel

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_top_article');

Een must? Ja, want al loop je overdag in een comfortable trui, of, nu de zon zich laat zien, in een wijd t-shirt (superchill!), tijdens een work-out is dat niet aan te raden, want voordat je het weet sta je mega te zweten. En dan hebben we het nog niet eens gehad over te dikke broeken of items waarin je je juist niet makkelijk kan bewegen.

Zeker nu we tijd genoeg hebben om het internet af te struinen en vinden we allerlei leuke nieuwe collecties, zoals de toffe sportcollectie van Björn Borg waarvoor het merk samenwerkte met het Londense DPM Studio.

Collectie

De onlangs gelanceerde collectie is op haar eigen manier zomers. Niet omdat de kleuren fris of juist fel zijn, maar omdat het doet denken aan een safari naar Zuid-Afrika. Je bent vast niet de enige die nu maar wat graag zo'n trip zou boeken, maar helaas. Gelukkig waan je je met deze collectie toch een beetje in tropische oorden door de tigerstripe camouflage in zachte woestijnkleuren. Extra plus: een deel van de collectie is gemaakt van gerecyclede materialen.

In actie

Onder andere de meiden van de Booty Club, waarvan we de filmpjes hier tipten, dragen de collectie. Dus wil je zien hoe het straat en valt? Klik hier.

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_bottom_article');