doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_menu_allpages');

Met deze sportitems ga je knallend de zomer in

Of je nu de sportscholen dicht zijn liever gaat hardlopen of een HIIT-training thuis doet, of juist een yoga practice doet en lekker gaat stretchen: je work-out is niet compleet zonder een leuke sportoutfit. LIU JO lanceert een gave nieuwe collectie die inspeelt op de sporttrends van nu.
doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_image_article');
LIU JO

Sporttrends

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_top_article');

De nieuwe collectie van LIU JO is door haar knallende kleuren en verrassende modellen zeer hebberigmakend en speelt dus in op de sporttrends van nu. Dat betekent dat er aan de ene kant items zijn voor een hele sweaty work-out als een lange hardloopronde of intense oefeningen met gewichten en aan de andere kant items die voelen als een tweede huid en dus perfect zijn om in te stretchen. Oftewel: zowel voor high als low impact. That's how we like it.

Collectie

De collectie is wat dat betreft niet alleen handig, maar ook heel fashionable. De items hebben namelijk allemaal lekkere knalkleurtjes (lees: felroze, paars en limegroen), sommige items zijn hier en daar beladen met pailletten en de modellen zijn gericht op een ultravrouwelijke pasvorm. Zo accentueert veel bovenkleding de taille waardoor jouw lichaam extra goed uitkomt.

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_middle_article');

Daarnaast is een deel van de collectie gemaakt van biologisch katoen en gerecycled polyester en is het merk niet vergeten accessoires als petjes en tassen te maken. Zo zie je er dus compleet in style uit als je je ronde door het park maakt of als je daar op je matje neerstrijkt voor wat zonnegroeten.

Bekijk een deel van onze favorieten hieronder

Sportjas met pailletten
Sportbh
Oversized sportshirt met pailletten
doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_bottom_article');