Zo maak je een zomerse mocktail zonder suiker

Door corona is deze zomer anders dan anders. Veel Nederlanders blijven thuis, maar willen toch het optimale vakantiegevoel ervaren. Hoe je je staycation dus een tropisch tintje geeft? Maak een verfrissende mocktail, leg je benen omhoog en geniet van de o zo fijne Nederlandse zon.

Zomer in huis

Merken bedenken de creatiefste ideeën om de noodgedwongen vakantie thuis zo prettig mogelijk te maken. Ook Teisseire kwam met iets leuks. Het merk lanceerde namelijk twee nieuwe siropen die 0% suiker bevatten en waarmee je gemakkelijk je eigen verantwoorde mocktail maakt. Zo breng je binnen een handomdraai de Franse flair naar Nederland!

Siropen

Met de nieuwe 0% suiker siropen Pina Colada en Mojito kun je alle kanten op. Allereerst kun je een virgin mojito maken. Doe hiervoor 30 ml Teisseire Mojito in een glas, top het af met 120 ml bruisend water en voeg voor een verfrissende smaak nog een takje munt er aan toe. Behoefte aan alcohol? Voeg nog 30 ml rum toe voor een echte mojito!

Wie door de warmte rozig is geworden, moet de 'Cold Brew Mojito' proberen. Maak een mocktail met 30 ml Teisseire Mojito, voeg 120 ml koud gezette koffie toe en voeg een takje munt toe voor de finishing touch. 

Zin in kokos? Ga voor de 'Pina Colada Fizz'. Hiervoor doe je 30 ml Teisseire Pina Colada in een glas en top je dat vervolgens af met 7UP of Sprite.

De flessen Teisseire Pina Colada en Teisseire Mojito zijn voor € 3,09 te koop in allerlei supermarkten. Wij zijn benieuwd naar je favoriet!

Laatste nieuws