doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_menu_allpages');

Hebben: deze unieke plantenpot maakt je huis groener én de grachten schoner

Ben jij gek op planten en mooie potten in huis? Dan moet de Groenste Grachten Pot absoluut bij je verzameling. In samenwerking met de Amsterdamse grachten maakte elho deze unieke potten van flessendoppen uit het water.
doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_image_article');
De Groenste Grachten Pot

Afval als waardevolle grondstof

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_top_article');

Het is geen geheim dat plastic voor een probleem zorgt: omdat het materiaal zo stevig is, blijft gebruikt plastic rondzwerven en vormt het een probleem voor dier en natuur. elho kijkt liever anders naar plastic en ziet het als een grondstof waar ze mooie potten van kunnen maken, zoals de Groenste Grachten Pot.

De Groenste Grachten Pot

De Groenste Grachten Pot (lees: een leuke, groene pot met marmereffect) komt uit een collectie limited edition potten gemaakt van afval. De Plastic Whale heeft namelijk allerlei plasticdoppen uit de Amsterdamse grachten gevist die vervolgens werden gesorteerd en vermalen tot kleine stukjes. Het resultaat? Kleine plastic korrels, ook wel doppengranulaat genoemd, waarvan de Groenste Grachten Pot gemaakt wordt.

Zes vliegen in één klap

Door deze leuke samenwerking worden de grachten dus schoner en plastic gerecycled, maar is elho ook duurzaam bezig en heb jij een unieke pot voor je plant en daarmee een nieuwe eyecatcher én meer groen in huis! Zes vliegen in één klap, dus.

Wil jij aan dit goede initiatief bijdragen? De Groenste Grachten Pot is vanaf vandaag in drie maten verkrijgbaar bij bol.com en Intratuin. Let op! De voorraad is beperkt.

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_bottom_article');