Deze gin verleid je om mee te doen met Dry January

Naast dat de Ceder's alt-gin flessen eruitzien om door een ringetje te halen, is de smaak ook erg lekker. Dry January (lees: de gehele maand geen alcohol drinken) is bijna in zicht. Happy in Shape deelt alvast drie fijne recepten voor een alcoholvrije cocktailavond.

Ceder’s

Oprichters Craig en Maria afkomstig uit Zuid-Afrika en Zweden ontdekten tijdens hun reis naar de West-kaap een vallei vol exotische planten. De combinatie van klassieke gin kruiden, Kaapse plantextracten en zuiver Zweeds water bleek goud. Na de reis waren de Ceder’s drinks binnen no time geboren en met succes!

Crisp and tonic

Met de simpele ingrediëntenlijst moet het zeker lukken om deze smaakvolle cocktail op tafel te zetten. Top hem af met je favoriete garnering and a lot of ice. Met komkommer of munt zit je altijd goed, maar kies anders ook eens voor rozemarijn met zwarte peper of vlierbloesem met limoen. Gegarandeerd een smaaksensatie!

50ml Ceder’s Crisp
150ml Premiun Tonic

Collin’s

Deze cocktail draai je zo in elkaar, zelfs als je je er nog nooit aan hebt gewaagd. Voeg de ingrediënten toe, shake shake shake en voeg als laatste ijs, prikwater én limoen toe om het af te maken. Extra leuk: serveer hem in een longdrink glas voor een feestelijke look.

50ml Ceder’s Crisp
10ml limoen sap

Nogroni

Beschouw jij jezelf als een gevorderde cocktail maker? Dan is deze perfect voor jou! Gooi alle ingrediënten inclusief ijs in je shaker en ga van start. Als finishing touch raden wij aan om verse kruiden of vruchten toe te voegen. Pak je aardappelschilmesje erbij en vorm de mooiste creaties. Cheers!

50ml Ceder’s Crisp
15ml sinaasappelsap
40ml rood grapefruit sap

Je shopt deze alcoholvrije gins (€20,99 voor 50cl) via deze link.

Laatste nieuws