Kersverse moeder wordt voor dik uitgemaakt in bekende winkel

"Ik liep er met mijn pasgeboren baby toen ze mij "subtiel" probeerde te vertellen dat ik wel mocht afvallen. Schandalig."

Lees ook

Kelly Howland (29) is kort geleden moeder geworden van haar dochtertje. Het meisje was twee weken oud toen ze in de draagdoek bij Kelly mee ging naar Target, een bekende winkel in Amerika. Tijdens het winkelen kwam er een vrouw naar haar toe met wat vragen over haar en de baby. Zo wilde ze weten hoe oud het pasgeboren baby’tje was, maar ook hoeveel kinderen ze had, enzovoorts. Aan het einde van het gesprek kreeg de moeder van drie een kaartje van de vrouw met daarop een tip om zich bij een dieet-website aan te melden (It Works). Kelly was verbijsterd en plaatste er een bericht over op Facebook. 

Viral

Kelly was zo verbaasd over de situatie, waarbij zij als kersverse moeder op haar uiterlijk werd beoordeeld, dat ze besloot het op social media te zetten. Haar foto en inspirerende tekst gingen in no-time viral. Bij de foto zet ze: “We weten allemaal dat pas bevallen vrouwen onzekerheden hebben over hun lichaam. We voelen ook allemaal de druk om er na onze bevalling weer goed uit te zien, maar in de realiteit gaat dit niet zo snel. Ik keek er dan ook erg van op toen zij mij dit kaartje gaf als hint om af te gaan vallen.” Bekijk de hele tekst en de foto hieronder. 

Lees ook: Viral: Marathon renner flasht per ongeluk edele delen

Bron: Self Magazine, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook