Body secrets met… Kim Feenstra

Kim kennen we als model, actrice en volgens FHM de mooiste van ons land. Wat zouden haar body secrets zijn?

Kim Feenstra kennen we als model, actrice en volgens FHM de mooiste van ons land. Wat zouden haar body secrets zijn?

Geheime wapen: “Heel simpel: veel trainen en bewegen. Zonder daarin door te slaan, want volgens mij is het juist belangrijk om een mooi evenwicht te vinden. Ook voeding speelt een belangrijke rol in mijn lifestyle. Soms eet ik twee weken Clean Meals, dat zijn supergezonde ready-made maaltijden. Wat ook goed werkt, is een weekje raw food. Dat doe ik ongeveer om de vijf weken.”

Personal trainer: “Ik sport met de trainers van 3SIXTY5 Personal Training. Dat heeft voor mij een enorme meerwaarde. Ik merk dat mijn lichaam sneller in shape raakt en blijft. Guy van der Reijden en Jelle van Houten weten precies hoe ze met mij om moeten gaan. We streven samen naar een doel op een leuke manier. Zo is het ook goed vol te houden. Ik heb geen PT nodig die naast me staat te schreeuwen. Dan ben ik al snel klaar.”

Altijd in mijn koelkast: “Clean Meals, flessen water, magere kwark en tomatensap.”

Vandaag gegeten: “Ik heb vanavond pasta gemaakt met rivierkreeft met daarbij een mozzarella salade. Inclusief stokbrood. Ik hou wel van lekker eten. Ik wil genieten en mezelf niet alles ontzeggen.”

Secret sin: “Ik hou van mooie wijnen en goede kazen. Dat zijn absoluut mijn grootste guilty pleasures. Ook heb ik een zwak voor ijs.”

Fit girl: “Ik sport drie tot vier keer per week. Soms, als ik heel druk ben of op reis, schiet het trainen erbij in. Maar dan heb ik nog wel de discipline om zelf aan de slag te gaan op mijn hotelkamer.”

Onzekerheden: “Jazeker, maar die moet een vrouw voor zichzelf houden.”

Tip & Tricks: “Je eigen balans vinden in voeding en sport. Dus niet extreem lijnen of sporten. Daar geloof ik niet in. Tenminste, voor mij werkt dat niet en ik word er ook niet gelukkig van.”

Crashen voor de rode loper: “Welnee. Sterker: ik pak weleens een vette hap bij de MacDonald’s voordat ik naar een event ga. Yes, heel slecht, maar moet kunnen op z’n tijd.”

Lees ook: Body Secrets met… Holly Mae Brood 

Beeld: ANP

Laatste nieuws