Zo kreeg Jennifer Lawrence haar killerbody

Haar personal trainer geeft je alle geheimen

Zo kreeg Jennifer Lawrence haar killerbody

Jennifer Lawrence staat niet alleen bekend om haar gestuntel tijdens awardshows, haar humor en haar knappe acteerwerk in onder andere The Hungergames; ze wordt ook geroemd om haar strakke lichaam. Haar personal trainer geeft je nu alle ins en outs om een lichaam te krijgen á la JLaw. 

Geheimen

Tijdens de opnames van de film X-Man: First Class was Dalton Wong degene die verantwoordelijk was voor het strakke lichaam van Jennifer. Wil jij dit ook bereiken? Pak dan snel een pen en papier en schrijf al zijn tips op! 

1. Slaap genoeg

Rust is ontzettend belangrijk. Vooral als je veel lichamelijke inspanning verricht en druk bent met bent met bijvoorbeeld je werk. Pak tussendoor af en toe even een powernapje mee, zodat je weer bent opgeladen voor de rest van de dag. 

2. Drink genoeg

Met een druk leven (zoals Jennifer) is het altijd belangrijk om gehydrateerd te blijven. Het is daarnaast ook nog eens een must als je in vorm wilt blijven. Het zuivert afvalstoffen en helpt bij de calorieverbranding. Daarnaast is je huid veel mooier na een paar extra glazen water. Win-win! 

3. Eet chocolade 

Nee, we hebben het niet over hele repen chocolade. Een klein stukje pure chocolade is goed voor de gezondheid, waaronder het verlagen van de bloeddruk en het positief beïnvloeden van je humeur. 

4. Sporten naar smaak

Zoek een sport die je echt leuk vindt en beoefen deze. Als je alleen maar sporten doet die je niet leuk vindt, zul je er met tegenzin heen gaan, waardoor je misschien wel minder vaak gaat. Dan duurt het heel lang voor je je droomlichaam hebt! 

5. Houding

Als je rechtop zit en staat en goed aan je houding werkt, zul je er ook gelijk een stuk beter uitzien. Daarnaast span je je spieren aan en zul je dus ook wat calorieën verbranden. 

6. Houd stress in bedwang 

Stress is op allerlei fronten slecht voor lichaam en geest. Doe daarom voldoende om stress tegen te gaan, zoals yoga, mediteren of een warme douche nemen, zodat je je stress te baas bent. 

7. Werk hard

Dit is misschien de beste manier om alles in het leven te bereiken, waaronder een goed lichaam. Als je écht wil zal het je vast lukken!

Lees ook: Van hoog naar laag: Bij deze sporten verbrand je de meeste calorieën 

Bron: Fashionscene, Beeld: Getty