Hebben: de nieuwe Infinity Collection van Jogha

Ken je deze badass nieuwe lijn van Jogha al? Waarschuwing: die wil je hebben!

Hebben: de nieuwe Infinity Collection van Jogha

Jogha Luxury Sportswear is gecreëerd voor modebewuste vrouwen die kiezen voor kwaliteit en stijl. En daar komt nu een badass nieuwe lijn bij voor de herfst/winter: The Infinity Collection. Met unieke prints, vrouwelijke kleuren en een vernieuwde pasvorm.

De nieuwe creaties zijn geïnspireerd op Jogha Girls over de hele wereld. Vrouwen die weten waar ze behoefte aan hebben, en waar hun sportkleding aan moet voldoen. En dat wil deze collectie ook uitdragen met de prints Marble Desert, Rose Crystal, Onyx Jungle en Scarlet Haze (zie hieronder).

Marble Desert (l) >> | Scarlet Haze (r) >>
Rose Crystal >>

Naast hippe kleding vind je hier ook fijne yogamatten van natuurlijk rubber. En het assortiment solid leggings is uitgebreid, dus zowel de tops als bottoms krijgen meer kleur. En als kers op de taart: de vernieuwing van de Sports Bra. Op veler verzoek zijn er nu veel meer maten beschikbaar (tot 80D) en zijn de cups groter gemaakt, dus voor ieder wat wils.

Jogha >>

Fun fact: Jogha heeft naast haar Nederlandse, nu ook een Franse webshop. En daar houdt niet op. Want ook het Verenigd Koninkrijk staat op het punt veroverd te worden. Het zal niet lang meer duren of heel de wereld geniet van deze heerlijk zittende sportswear. Bekijk de collectie hieronder of direct op Jogha.com.

Nieuw: alles bordeaux >>

Lees ook:

Beeld: Jogha