Damlopers by night 2016: You did it! (GESLOTEN)

Ruim 13.000 hardlopers verschenen aan de start bij de 'Damloop by night'. Team Happy in Shape was erbij! Bekijk de beelden & win een goodiebag.

Damlopers by night 2016: You did it! (GESLOTEN)

Ruim 13.000 hardlopers verschenen aan de start bij de 'Damloop by night'. Team Happy in Shape was erbij! En wat hebben we genoten!

Team Happy in Shape ging van start in een roze (logisch) shirts van Yogha. En dat was een leuke afwisseling met het vele oranje en groen. Het leverde een geweldig gezicht op zo door de straten van Zaandam. De vele mensen, lampionnen, kerstverlichting en fakkels in tuinen gecombineerd met opzwepende beats gaven de lopers een extra boost om de 8 km te voltooien. Wij zijn trots!

 

1-2-3 GO! Succes alle runners van de Damloop by Night#damloopbynight #damloopbynight2016 #happyinshape

Een foto die is geplaatst door Happy in Shape (@happyinshape) op

Van harte team Happy in Shape! En natuurlijk ook de rest van de 'Damlopers by night'. Een geweldige prestatie.

© Le Champion

Win deze ↓ goodiebag

© Sanne Bakker

Na afloop van de run verwenden wij de renners met een goed gevulde goodiebag, bestaande uit:

En we hebben er nog een paar over! Dus wil jij zo'n mooie goodiebag thuisgestuurd krijgen? Laat dan hieronder je gegevens achter en wie weet loop jij straks ook wel in een Happy in Shape shirt! 

Deze actie is helaas afgelopen

© Le Champion

Like onze Facebookpagina (kan hieronder, is niet verplicht, wordt wel gewaardeerd) en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Ben je al lid en fan van ons, no problem! We weten je te vinden – als je gewonnen hebt!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplicht

Bekijk onze vorige nieuwsbrief >>

 

Lees ook: