Getest voor, tijdens en na de workout: Davitamon Sport

Happy in Shape's Marjolein test Davitamon Sport Magnesium Forte en de Energy Bar. Lees haar oordeel hier.

Getest voor, tijdens en na de workout: Davitamon Sport

Nieuw voor, tijdens en na de workout: Davitamon Sport. Voor dat beetje extra ondersteuning voor je lichaam. Happy in Shape's Marjolein was benieuwd en testte - op aanraden van Anouk - de Magnesium Forte Sticks en probeerde zelf nog de Energy Bar.

Of je nu sport om in balans te blijven, om af te vallen of voor de gezelligheid, een steuntje in de rug is altijd welkom. Met de sportvoeding van Davitamon ondersteun je je lichaam tijdens het sporten, zodat jij je eigen doel(en) kunt halen. Je krijgt zowel ondersteuning voor, tijdens als na de workout. Happy in Shape's Marjolein is zo'n 3x per week in de sportschool te vinden voor een total body workout. En dat kan best inspannend voor de spieren zijn. Vandaar dat zij haar ochtend met Magnesium Forte start, als aanvulling op de voeding. De magnesium in Davitamon ondersteunt het behoud van soepele spieren en helpt ook bij vermoeidheid, zodat ze fit naar haar workout kan.

Magnesium Mornings

Mogguh #mondaymorning #workout #robbynelsontrainingclub #jehebtjewekkernietgezetomteslapen

Een foto die is geplaatst door M A R J O L E I N (@marjolein_vermeij) op

“Sinds een paar maanden train ik drie keer per week bij Robby Nelson, een mix van HIIT en kickboksen. Met mijn conditie zit het wel goed (ik rende vorig jaar de Dam tot Damloop en de halve marathon van Amsterdam; en dit jaar ben ik weer van de partij), maar spierkracht is een ander verhaal. Na elke bokstraining voel ik mijn spieren. Door iedere ochtend een magnesium supplement te slikken, krijgen je spieren net dat beetje extra ondersteuning en energie om te herstellen. Hiermee ondersteun ik het behoud van soepele spieren, wat wel zo fijn is als er maar één rustdag tussen je sportsessies zit. Dit valt of staat natuurlijk met het drinken van genoeg water (voor de afvoer van afvalstoffen uit je spieren) en een gezond eetpatroon (ik zorg er altijd voor dat ik na het sporten genoeg eiwitten binnen krijg).”

#gaasperplas #nikerunning Een foto die is geplaatst door M A R J O L E I N (@marjolein_vermeij) op

Pre-workout snack

“Als ik ’s avonds ga sporten, red ik het niet om daarvoor te eten. Plus: sporten met een volledige maaltijd achter de kiezen vind ik geen pretje. Daarom neem ik voor mijn workout de Davitamon Energy Bar. De combinatie van koolhydraten, vetten en vezels maken het licht verteerbaar en zorgen voor een snelle aanvulling van energie, zodat ik een uurtje op volle kracht kan sporten en daarna kan genieten van een welverdiend avondmaal.”

Eindoordeel

“Als ik Davitamon Sport een cijfer zou moeten geven, dan neig ik naar de 7,5. De energie reep is perfect voor het sporten. Probeer het zelf. En geloof me, je spieren zijn je dankbaar!”

Meer info: davitamonsport.nl

Lees ook:

Beeld: privébeeld MarjoleinKAG-nr: 24-0816-1259