Dit moet je in huis hebben om gelukkig te zijn

Dit moet je in huis hebben om gelukkig te zijn. Een stylish en schoon huis is niet genoeg. Deze kleuren, geuren en accessoires heb je nodig voor geluk

Dit moet je in huis hebben om gelukkig te zijn

Dit moet je in huis hebben om gelukkig te zijn. Een stylish en schoon huis is helaas niet genoeg. Volgens onderzoek heb je deze kleuren, geuren en accessoires nodig in je huis om je kansen op ultiem geluk te verhogen.

Groene of gele muren

Volgens een studie van de Vrije Universiteit in Amsterdam maken deze twee kleuren je het meest gelukkig. Vind je een volledig groen of geel huis iets te veel van het goede? Ga dan voor één statement muur.

Verse bloemen

De aanwezigheid van bloemen in je huis kan blije emoties en gevoelens van tevredenheid opwekken.

Sentimentele foto's

Volgens een onderzoek van de University of Portsmouth krijg je positieve gevoelens van het kijken naar oude foto's. Bovendien word je er kalm van.

Vanille geurkaarsen

Een kaars branden na een stressvolle dag op het werk kan erg relaxerend werken.

Huisdieren

Volgens een onderzoek dat gepubliceerd werd in de Journal of Personality and Social Psychology kunnen huisdieren mensen uit hun sociale isolement helpen.

Geuren van bloemen

Vandaar de verse bloemen en geurkaarsen natuurlijk!

Een opgemaakt bed

Elke ochtend je bed opmaken, geeft je een goed gevoel. Het helpt je de dag goed te starten. 71% van de mensen die hun bed opmaakt voelt zich gelukkig, terwijl 62% van de mensen die dit niet doen zich ongelukkig voelt. Die twee extra minuutjes werk 's ochtends kunnen er wel vanaf toch?

Bron: goodhousekeeping.com