Win een sportoutfit van Thundersports (GESLOTEN)

Wil jij ook meer sporten in 2016? Haal meer uit jezelf met sportkleding van Thundersports. Win een sportoutfit van Thundersports, nu op Happy in Shape

Win een sportoutfit van Thundersports (GESLOTEN)

Heb jij ook een waslijst aan goede voornemens voor 2016? De sportkleding van Thundersports maken het je iets gemakkelijker om deze voornemens waar te maken! Doe mee en begin het jaar goed met een sportoutfit van Thundersports.

Het brein achter Thundersports is Jeroen Hertzberger, die als topsporter heel goed begrijpt aan welke eisen sportkleding moet voldoen. Thundersports ontwerpt sportkleding die geschikt is als onderkleding, maar ook als sportoutfit gedragen kan worden. De kleding ondersteunt en houdt de spieren warm, zodat sportblessures voorkomen worden. Topsporters uit allerlei disciplines hebben de kleding getest en hebben bijgedragen aan de volgende voordelen:

  • Padded beha's, zodat de tepels niet doorschijnen
  • Extra lange thermoshirts die niet omhoog kruipen

 

Happy in Shape mag 4 sportsets, bestaande uit een sportbh en sportlegging t.w.v. €75,- weggeven. Meer info, kijk op ThunderSports.nl.

Meedoen is helaas niet meer mogelijk

Meedoen kan heel makkelijk: like onze Facebookpagina (kan hieronder, is niet verplicht, wordt wel gewaardeerd) en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Ben je al lid en fan van ons, no problem! Laat hieronder dan wel even je n.a.w.-gegevens achter, dan kunnen we je straks snel verblijden met een sportoutfit van Thundersports.