Skip deze 5 'gezonde' trends

Skip deze 5 'gezonde' trends in 2016, want zo gezond zijn ze helemaal niet.

Skip deze 5 'gezonde' trends

Skip deze 5 'gezonde' trends. Natuurlijk wil jij er alles aan doen om een gezonde levensstijl te hebben en wij helpen jou daar graag bij. Maar dat betekent niet dat we zomaar alle trends braaf moeten volgen. Deze vijf kun je echt skippen in 2016.

1. Thee waarvan je afvalt. Klinkt het te mooi om waar te zijn? Dan is het ook zo. Punt.

2. Sappen vermomd als water. Kokoswater, watermeloen water... Ze klinken misschien gezond, maar het zijn echt gewoon sappen als alle andere. Er zit uiteraard minder suiker in, maar écht gezond zijn ze niet. Gewoon water is nog steeds het beste.

3. Plantaardige proteïnen in poedervorm. Niets mis mee hoor, maar ze worden vaak gezien alsof ze álles kunnen genezen. En dat is niet zo.

4. Fruit dat gelabeld wordt als 'high sugar'. Natuurlijk zijn er bepaalde stukken fruit die meer suiker bevatten dan andere. Maar laten we vooral niet vergeten dat er ook genoeg gezonde bestanddelen verborgen zitten in fruit, zoals vitamines.

5. #cleaneating. Geef toe: stiekem zijn we deze term toch allemaal beu? Weet iemand wat het nu eigenlijk betekent? Nee. Zijn er duidelijke criteria voor clean eating? Nee. Laten we deze onrealistische manier van leven dus maar skippen in 2016 en gewoon proberen om 'zo gezond mogelijk' te eten. Er zijn namelijk genoeg gezonde voedingsmiddelen waar je geen maandloon aan moet spenderen en die gewoon te vinden zijn in jouw supermarkt.

Bron: goodhousekeeping.com