Win een healthy tussendoortje van echte chocolade (GESLOTEN)

Win een healthy tussendoortje van echte chocolade van Ombar. Zuivelvrije chocolade gemaakt van rauwe organische cacao uit Ecuador. Nu op Happy in Shap

Win een healthy tussendoortje van echte chocolade (GESLOTEN)

Win een healthy tussendoortje van echte chocolade. De vegan trend met raw en superfoods is toch echt een blijvertje. Steeds meer mensen zijn bewust met eten bezig. En voor de echte chocolade lovers is er nu Ombar. Zuivelvrije chocolade gemaakt van rauwe organische cacao uit Ecuador. Good Great food.

Superfoods

Chocolade hoeft helemaal niet ongezond hoeft te zijn als je maar gebruik maakt van rauwe en organische ingrediënten. Rauwe gedroogde cacaobonen vallen in de categorie superfoods en bevatten tal van goede stoffen die prima zijn voor je lijf. Denk aan antioxidanten die goed zijn voor een gezonde stofwisseling en strakke huid.

Healthy tussendoortje van echte chocolade

De reep wordt gemaakt van ongezuiverd kokossuiker en echte vruchten als o.a. açai bessen, zwarte en blauwe bessen, goji bessen, cranberries en aardbeien. Het is glutenvrij en er wordt geen zuivel gebruikt. Gezonde chocolade, we're in heaven. De Ombar-repen zijn in 5 verschillende smaken verkrijgbaar (Coco Mylk, Goji Berry, Coco Dark, Blueberry & Açai en Strawberry Mylk) en kosten € 2,59.

Meer (w)eten: Ombar.nl

Deze actie is helaas afgelopen. De winnaars krijgen hun prijs z.s.m. thuis gestuurd.