Gratis Pop-Up Fitness lessen

Gratis Pop-Up Fitness lessen in Amsterdam! In Londen is deze vorm van fitness erg hot. Het is bedacht door Olivia Cooney. Ga jij de uitdaging aan?

Gratis Pop-Up Fitness lessen

Gratis Pop-Up Fitness lessen. In Londen is deze vorm van fitness erg hot. Het is bedacht door Olivia Cooney. Veel socialites en supersterren staan te popelen om bij haar een les te volgen. En deze maand geeft Olivia gratis lessen in Amsterdam!

Geen tijd, wel sporten

Olivia weet dat we niet allemaal de tijd hebben om een uitgebreide workout te doen. Ze ontwikkelde daarom fitness programma’s die kunnen worden gedaan in de helft van de tijd met dubbel zoveel resultaat waarbij je zowel fysiek en mentaal gezonder wordt.

Ik weet uit eigen ervaring dat gevoel van voldoening wanneer je een fitnessdoel bereikt. Of het doel nu is om spieren op te bouwen, gewicht te verliezen, om te trainen voor een groot sportevenement, of je in die prachtige bruidsjurk van Vera Wang te persen: ik geniet van de uitdaging om jouw leven te verbeteren door middel van gezonde levensstijl keuzes en fitness begeleiding. Als het ultieme doel is om vertrouwen op te bouwen, te ontspannen of gewoon trainen voor een gezonder en gelukkiger leven: WE DO IT!

De gratis lessen vinden plaats in de WOW Suite van W Amsterdam. Hou de website van W Amsterdam in de gaten voor het fitness schema! Ga jij de uitdaging aan?